Červen bude v Kuki patřit dětem. Čeká je přes devadesát pohádek a seriálů zdarma

Brno, 1. června 2021 – Kung Fu Panda, Tučňáci z Madagaskaru nebo Tlapková patrola. Tyto a další desítky seriálů a pohádek naděluje internetová televize Kuki nejmenším divákům k příležitosti Mezinárodního dne dětí, který každoročně připadá na první červnový den. Více než 4 000 epizod pořadů, které jsou z velké části běžně dostupné pouze v rámci placeného vylepšení Navíc seriály, budou zdarma k dispozici ke zhlédnutí do 14. června. Po celý měsíc je pak pro klienty Kuki zdarma dostupný nový promo kanál Minimax. 

„Den dětí je krásná příležitost potěšit i ty nejmenší diváky. Rozhodli jsme se jim proto dát dárek v podobě více než devadesáti pohádek a seriálů zcela zdarma. Pro jejich spuštění stačí mít programy, na kterých se dané dětské pořady vysílají. V Kuki si totiž zákazníci můžou polovinu své programové nabídky sami zvolit. V červnu si tak mohou klienti ‚naklikat‘ všechny dětské programy, v červenci zase mohou s blížící se olympiádou sáhnout po kanálech sportovních,“ vysvětluje Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. 

V rámci akce jsou všechny pořady ke zhlédnutí zdarma označený štítkem „dárek“. V Kuki na děti čekají jak časem ověřené klasiky, jako jsou králíci Bob a Bobek, Spongebob v kalhotách nebo Šmoulové, tak i novější pořady pro nejmenší publikum včetně Doktorky Plyšákové, Kung Fu Pandy, Tučňáků z Madagaskaru nebo smečky psích záchranářů z Tlapkové patroly. 

Kromě desítek seriálů se děti mohou zabavit také u dětského promo kanálu Minimax, který Kuki zpřístupňuje pro všechny zákazníky po celý červen zdarma. Těšit se mohou na animované příběhy panenky Barbie nebo postaviček Lego Friends.  

O společnosti

Internetová televize Kuki je unikátní, ryze česká IPTV služba, která nabízí sledování televizního obsahu. Kromě více než 33 000 pořadů, které jsou k dispozici na 145 TV kanálech, nabízí možnost zhlédnutí až 7 dní nazpět, TV archiv nebo videopůjčovnu. Již více než 50 000 diváků umožňuje velkou míru přizpůsobení v podobě svobodné volby skladby TV kanálů nebo uživatelských profilů. Kromě České republiky působí i na slovenském trhu. Provoz i vývoj Kuki zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.

Web ǀ Facebook ǀ Twitter ǀ Instagram