Lenovo jde vstříc hybridnímu životu se spotřebitelskými zařízeními

Společnost Lenovo odhaluje nové portfolio spotřebitelských Chromebooků IdeaPad ™
a dokovacích monitorů USB-C® řady L s mobilní a modulární technologií

Společnost Lenovo představuje novou řadu cenově dostupných osobních zařízení pro moderní domácí kancelář či domácí učebnu – stylový Chromebook IdeaPad 5i (14 “, 6) a všestrannější Chromebook IdeaPad Flex 5i (13”, 6) 2v1 a mobilní monitor Lenovo L15 určený pro mobilní použití se dvěma porty USB-C a inovativní funkcí “pass-through” napájení jedním kabelem pro konfiguraci více monitorů v malých prostorech. Mezi novinky patří i webová kamera Lenovo LC50 Monitor, která je zajištěna prostřednictvím snadno použitelného magnetu a společně s monitory Lenovo L32p-30 a Lenovo L27m-30 USB-C vytváří dokonalé prostředí pro videokonference v pohodlí domova.

Dvoubarevné provedení s úzkým rámem Chromebooku IdeaPad 5i (14 “, 6) činí z tohoto zařízení skutečnou hvězdu. Notebook je navržen pro mladou generaci a studenty, kteří upřednostňují lehký cloudový ekosystém Chrome OS od společnosti Google, je ideální pro školní úkoly, zábavu a sledování streamovacích aplikací, jako jsou Spotify ™ a YouTube ™. Zobrazení je realističtější díky Full HD na 14palcovém dotykovém displeji In-Plane Switching (IPS)1 s jasem 300 nitů, zatímco vylepšený stereofonní reproduktorový systém orientovaný na uživatele se zabudovaným zesilovačem poskytuje plný, křišťálově čistý zvuk podle certifikace Waves MaxxAudio®. Tento notebook je k dispozici ve dvou barevných odstínech – Sand a Storm Grey2.

Díky procesoru Intel® Core ™ i5 až 11. generace a až 512 GB úložnému prostoru SSD3 si při zveřejňování fotografií a videí na sociální média užijete rychlý start a procházení webu. Plňte úkoly s výdrží baterie až 10 hodin4, a to s přední světelnou lištou LED, která mění barvu podle zbývající kapacity baterie. Volitelná podsvícená klávesnice zviditelňuje klávesy v prostředí se slabým osvětlením.

Můžete počítat s rychlejším a stabilnějším připojením s volitelnou konfigurací, která zahrnuje
Intel Wi-Fi 65, zatímco mechanická uzávěrka fyzické kamery pomáhá zajistit vaše soukromí. Chromebook IdeaPad 5i (14 “, 6), který má dostatek portů a konektorů, pojme prakticky jakékoliv periferie se zvukovým konektorem, portem USB 3.1 Gen 1 Type-A a dvěma porty USB 3.1 Gen 1 Type-C ™, které jsou určeny pro rychlé přenosy dat, streamování multimédií a nabíjení baterie.

Nový konvertibilní notebook, který obsahuje funkce Chrome OS a přístup ke všem vašim souborům, fotografiím, hudbě a dalšímu obsahu v kompaktním balení, je Chromebook IdeaPad Flex 5i (13 “, 6). Jeho flexibilní 360stupňový pant i celý notebook je k dispozici ve dvou elegantních barvách – Abyss Blue a Iron Grey 2, díky čemuž je otočení do libovolného režimu pro multitasking nebo správu inteligentních domácích zařízení hračkou6. Jeho 13,3palcový Full HD IPS LCD dotykový displej s úzkým rámem a jasem 250 nitů vám zaručí skvělý obraz, aniž by zatěžoval vaše oči, a to už od hmotnosti 1,35 kg. Streamujte zvuk, který je oproti předchozí generaci ještě čistší a o 40% hlasitější, a to díky vylepšeným stereofonním reproduktorům a vestavěnému zesilovači certifikovaného společností Waves MaxxAudio prostřednictvím profesionálních testů ladění pro vysokou přesnost zvuku.

Díky až 10hodinové výdrži na jedno nabití4 a až 11. generaci procesoru Intel Core i5 je toto zařízení 2v1 navrženo tak, aby vám umožňovalo sledovat pořady a současně provozovat téměř všechny vaše oblíbené aplikace bez rušivých vlivů. Dále obsahuje Bluetooth® 5.1 a rozšířené možnosti paměti a úložného prostoru oproti předchozí generaci s až 8 GB LPDDR4 a 512 GB SSD, které jsou nyní k dispozici.3

Nasměrujte svou kreativitu pomocí volitelného digitálního pera Lenovo2 nebo si vyzkoušejte nový volitelný panel OLED7, který poskytuje až 50krát rychlejší čas odezvy na obrazovkách LCD8 a zvýšenou dynamiku barev, atributy sytosti a vyšší kontrast pro čitelnější displej na přímém slunci. Zvládněte více jednoduše pomocí svého hlasu s pomocí od společnosti Google a synchronizujte svůj laptop se svými zařízeními, které fungují na systému Android ™ prostřednictvím svého Google účtu.

Monitor Lenovo L32p-30 nabízí čistý obraz téměř ze všech úhlů prostřednictvím velkého 31,5palcového 4K IPS displeje s technologií HDR10 pro 90 procent barevného rozsahu DCI-P3. Vysoce kvalitní zvuk zajišťují integrované reproduktory (3W x 2 reproduktory). Monitor Lenovo L32p-30 má dostatek připojovacích portů (HDMI 2.0, DP1.2, USB Type-C, 4 x USB 3.2), které můžete použít jako domácí rozbočovač na práci, hraní i nabíjení příslušenství.

Monitor Lenovo L27m-30 je navržen tak, aby sloužil mnohým potřebám, od každodenní práce a učení se na dálku z domu, až po běžné hraní s neuvěřitelnou dobou odezvy 4ms. Užijte si jeho 27palcovou obrazovku Full HD IPS s obnovovací frekvencí 75 Hz a certifikací TÜV Rheinland EyeSafe® pro slabé modré světlo, které zmírní námahu očí bez snížení kvality snímků. Jeho ergonomický stojan umožňuje zvedání, naklánění i otáčení.

Navštivte Lenovo StoryHub, kde najdete obrázky, úplné technické parametry, a domovskou stránku Lenovo MWC, kde najdete další informace

Ceny a dostupnost v regionu EMEA1111

  • IdeaPad 5i Chromebook (14”, 6) notebook začne na ceně 9 999 Kč včetně DPH a očekává se, že bude k dispozici od září 2021.11  
  • IdeaPad Flex 5i Chromebook (13”, 6) začne na ceně 10 999,- bez DPH a očekává se, že bude k dispozici od září 2021.11  
  • Lenovo L32p-30 Monitor začne na 9 990 Kč včetně DPH a očekává se k dispozici od října 2021.11  
  • Lenovo L27m-30 Monitor bude začínat na 6 990 Kč včetně DPH a očekává se, že bude k dispozici od září.11  

1 Dostupné ve vybraných modelech.

2 Barevné možnosti a volitelné příslušenství se mohou lišit podle geografické polohy a dostupnosti.

3 Skutečná dostupná kapacita je menší a liší se v důsledku mnoha faktorů, včetně formátování, rozdělení a operačního systému atd., které využívají část této kapacity. Dostupná kapacita se může s aktualizacemi softwaru měnit.

4 Výdrž baterie na základě interního testování s PLT (test napájecího zatížení). Výdrž baterie se výrazně liší v závislosti na nastavení, používání a dalších faktorů. Maximální kapacita baterie se časem a používáním sníží.

5 Vyžaduje se zvlášť zakoupený a kompatibilní směrovač Wi-Fi 6, který se může lišit v závislosti na umístění. Platí další smluvní podmínky a / nebo poplatky. Produkty Intel Wi-Fi 6 (Gig +) podporují volitelné kanály 160 MHz, které umožňují maximální teoretickou datovou rychlost 2402 Mb / s, což je téměř třikrát (2,8 x) rychleji než standardní produkty Wi-Fi 5 (802.11ac 2×2 80 MHz) schopné teoretické rychlosti maximální datová rychlost 867 Mb / s, jak je dokumentováno ve specifikacích bezdrátových standardů IEEE 802.11, a vyžaduje použití podobně nakonfigurovaných bezdrátových síťových směrovačů 802.11ax. Výkon se může lišit v závislosti na použití, konfiguraci a dalších faktorů.

6 Kompatibilní zařízení inteligentní domácnosti se prodávají samostatně.

7 Chromebook IdeaPad Flex 5i Chromebook (13 “, 6) OLED s jasem 400 nitů se očekává na vybraných trzích od srpna 2021. Dostupnost se může lišit podle geografické oblasti.

8 Výsledky panelového testování jako součást testování výkonnosti obrazu společnosti Samsung Display.

9 Skutečná hmotnost se může lišit v závislosti na komponent, výrobního procesu a možností.

10 Výkon s přenosem až 65 W s kompatibilním síťovým adaptérem.11 Ceny nemusejí zahrnovat daň a nezahrnují náklady na dopravu a mohou se měnit bez předchozího upozornění; platí další smluvní podmínky. Ceny prodejce se mohou lišit. Dostupná data a barevné možnosti se mohou lišit podle geografické polohy a produkty mohou být dostupné pouze na vybraných trzích. Všechny nabídky závisí na dostupnosti. Společnost Lenovo si vyhrazuje právo kdykoliv změnit nabídky produktů, funkce a specifikace bez předchozího upozornění.