Elegantní tablety Lenovo vám pomůžou zefektivnit práci

Užijte si den s novými tablety Lenovo ™ Yoga ™ Tab 13, Lenovo Yoga Tab 11 a Lenovo Tab P11 Plus 

Během minulého roku jsme strávili hodně času v našich domácnostech, mnozí z nás opět objevili kouzlo tabletů na hraní, streamování, učení a mnoho dalšího. 1 Když hranice, které dělí naší pracovní dobu, čas pro rodinu a relax mizí, Lenovo pomáhá znovuobjevit chvíle pohody svými zařízeními, díky kterým je přizpůsobení se současnému “hybridnímu” životnímu stylu mnohem jednodušší.

Představujeme inteligentní zařízení schopné obnovit rovnováhu se silným víceúčelovým výkonem: nový, odborníky vytvořený Lenovo Yoga Tab 13, jeho sourozenec vhodný pro celou rodinu-nový Lenovo Yoga Tab 11 a výkonný tablet Lenovo Tab P11 Plus Android ™.

Domácí zábava dosahuje nové úrovně – Yoga Tab 13 a Yoga Tab 11

Dopřejte si další úroveň digitálního me-time s novým prémiovým tabletem Yoga Tab 13 od společnosti Lenovo, který může sloužit i jako přenosné kino. Pomocí velkého mobilního displeje můžete začít s novými koníčky, možná jste se už dávno chtěli naučit péct chutné koláče. Vše, co teď potřebujete, jsou správné ingredience a čas na sledování několika videí s návody na tabletu, který je navržen tak, aby fungoval prakticky kdekoliv-na kuchyňské lince, v rukou nebo zavěšen na háčku díky jeho novému stojanu z nerezavějící oceli.

Ukázka nového Entertainment Space od společnosti Google na univerzálním tabletu Yoga Tab 13

Stojan s povrchovou úpravou proti otiskům prstů slouží jako robustní věšák a jeho inovativní design s rolovací hranou umožňuje více režimů a poloh v různých úhlech pro skutečné hands free sledování z jakéhokoliv místa. Položený na základně v režimu na šířku dovoluje tablet sledovat seriály z pohodlí ložnice, můžete si ho klidně pověsit na dveře, nebo jen naklonit do požadovaného úhlu, abyste mohli komfortně prohlížet obsah, či psát a kreslit pomocí volitelného pera Lenovo Precision Pen 2.2 

Hands free nabídka tabletu se stává ještě inteligentnější prostřednictvím přední 8Mpx kamery pro dokonalé videohovory s redukcí šumu na pozadí.

Na snímku (zleva doprava): Yoga Tab 11 ležícíi rovně vedle Yoga Tab 13 na stojanu

Společnost Lenovo přizpůsobuje své produkty Yoga požadavkům lidí, kteří vědí, co od života chtějí. Jak již naznačuje název naší podznačky, její portfolio poskytuje solidnost, flexibilitu a vynikající styl. Zadní část barvy Shadow Black na Yoga Tab 13 je pokryta Alcantarem, inovativním soft-touch materiálem vyrobeným v Itálii pro jedinečný a luxusní pocit na dotek. Není divu, že tým inženýrů a designérů Lenovo nedávno získal prestižní ocenění Red Dot Award za Yoga Tab 13 pro jeho excelentní design. Alcantara přináší více, než jen styl a smyslové zážitky. Od roku 2009 získal certifikát TÜV SÜD ,,Carbon Neutral”, který odráží závazek společnosti k udržitelnosti a dělá ze značky ikonu současného životního stylu.

Yoga Tab 13 nabízí vynikající zábavné funkce pro celodenní streamování až 12 hodin3 v pozoruhodné čistotě (1080 p). Velký, 13palcový displej s rozlišením 2K LTPS (nízkoteplotní polysilikon), který je energeticky efektivnější a méně reflexní jako jiné LCD, nabízí 400 nitů jasu a 100 % barevného rozsahu s RGB. Panel je také napájený technologií Dolby Vision® HDR, která poskytuje neuvěřitelné detaily spolu s ultra vysokou kvalitou obrazu. Vychutnejte si velkolepý zvuk se čtveřicí reproduktorů JBL® včetně dvou zabudovaných v jeho inovativním soundbaru. Kombinace Lenovo Premium Audio a Dolby Atmos® poskytuje pohlcující zvukový zážitek. Navíc spodní zvuková komora pomáhá dosáhnout basového výkonu až 450 Hz pro ještě silnější zvukový efekt, který můžete doslova cítit. Streamování seriálů na Netflixu4 nikdy neznělo tak dobře! 

Tento tablet není určen pouze pro zábavu, pomáhá při každodenních pracovních úkonech. Řekněme, že chcete vidět více obsahu najednou pomocí dvojité obrazovky – můžete jej použít jako přenosný sekundární displej, když je připojen k vašemu notebooku pomocí přiloženého mikro-HDMI na USB kabel.

Tento tablet je certifikovaný pro rychlé Wi-Fi 6 připojení5 a je podporovaný výkonným osmijádrovým procesorem mobilní platformy Qualcomm® Snapdragon™ 870, která poskytuje výkonnou grafiku a 8 GB LPDDR5 paměti, čímž je schopná stahovat a provozovat vysokovýkonné herní tituly ve vysokém rozlišení, vysoké rychlosti a nízké latenci pro dokonalou hru i z lehátka na zahradě.

Součástí nejnovějších tabletů se systémem Android od společnosti Lenovo je debut Entertainment Space od společnosti Google6, nového domova zábavy pro všechny vaše bezplatné i placené služby, bez kterých si většina z nás už život nedokáže představit. Abyste dosáhli dokonalého zážitku z inteligentního domácího rozbočovače, požádejte Google Assistant4 jednoduše hlasem, aby přehrál vaší oblíbenou skladbu prostřednictvím duálních mikrofonů tabletu.

A picture containing text, lit, light, dark

Description automatically generated

Yoga Tab 11 v režimu zavěšení

Čas strávený s rodinou neskutečně rychle letí, a proto jsme vytvořili nový, přístupnější tablet Yoga Tab 11, který může používat celá rodina. Užívejte si oblíbené činnosti a obsah stvořený pro každého člena na rodinném tabletu, který je certifikován společností TÜV Rheinland®, která pomáhá snižovat škodlivé modré světlo pro větší ochranu očí. Stačí zvolit režim Eye Care na tabletu a automaticky se upraví vyvážení barevných tónů pro optimální sledování.

.

Yoga Tab 11 ve stojanu s funkcí Kids Space od společnosti Google

Ideální pro domácí zábavu a učení se z domu s podporou pera, nabízí Yoga Tab 11 volitelnou variantu LTE, která je nabitá spoustou stejných funkcí, zábavy a produktivity jako jeho sourozenec výše. Postavený na rychlém a výkonném osmijádrový procesoru MediaTek Helio™ G90T s paměťovým čipem založeným na UFS pro vynikající sledování videa, a navíc bleskurychlý při hrách, aplikacích a prohlížení, zvládá ve světě online mnohem více. Vyzkoušejte dětský režim Google Kids Space7, který pomáhá dětem objevovat, vytvářet a růst s knihovnou plnou kvalitního obsahu (a rodičovskou kontrolou aplikací Family Link). Nasměrujte vašeho vnitřního umělce při doodlingu pomocí volitelného Lenovo Precision Pen 2 v režimu náklonu.2 S 11palcovým displejem 2K IPS TDDI (Touch Display Driver Integration) a ultra vysokou kvalitou obrazu Dolby Vision je tento elegantní tablet s dotykovým displejem nabízen s vysokopevnostní textilií Storm Grey pro extra odolnost. Jeho stojan z nerezavějící oceli je nastavitelný tak, aby umožňoval režim zavěšení.

Yoga Tab 11 v režime náklonu s podporovaným perom

Další tablety pro potěšení smyslů – Lenovo Tab P11 Plus, Lenovo Tab M7 (3rd Gen) a Lenovo Tab M8 (3rd Gen)

Chcete-li elegantní vzhled a nadupané zážitky, vyberte si novou dvoubarevnou verzi Lenovo Tab P11 Plus, která se přidává k jejím sourozencům na trhu. Jeho prvotřídní 11palcový (2 000 x 1 200) displej doplňuje skutečný stereofonní zvuk se čtyřmi reproduktory Dolby Atmos dostupný v režimu na šířku a na výšku, jakož i přes sluchátka.

Obsah obrázku text, interiér, elektronika, černá

Popis byl vytvořen automaticky

Produktová řada Lenovo P11 s volitelným balíčkem produktivity (zleva doprava): Lenovo Tab P11 Pro, Lenovo Tab P11 Plus, Lenovo Tab P11

Tento tablet poháněný osmijádrový procesorem využívající nejnovější technologie ARM vyniká tím, že poskytuje vylepšené zážitky z procházení a hraní s vlajkovou lodí MediaTek G90T a až 6 GB paměti. Díky až pozoruhodným 12 hodinám3 streamování i celých sérií vašich oblíbených seriálů, vás bude bavit ve dne i v noci. Vylepšete si své zážitky pomocí volitelné sady Lenovo Keyboard Pack pro zvýšení produktivity.

The Lenovo Tab P11 Plus

Přivítejte naše nejnovější rodinné tablety. Společnost Lenovo uvádí na trh třetí generaci svých revitalizovaných běžných tabletů Android, nový Lenovo Tab M7 a větší Lenovo Tab M8 s dalším modelem určeným pro optimalizaci okolního režimu aplikace Google Assistant4 prostřednictvím inteligentní nabíjecí stanice Smart Charging Station dostupné u vybraných modelů8. Celokovové provedení pro čisté linie a špičkovou mobilitu jsou nabízeny ve více variantách paměti – tato zařízení za konkurenční ceny jsou ideální pro ovládání inteligentní domácnosti z gauče.9

Třetí generace Lenovo Tab M8 s inteligentní nabíječkou (pouze vybrané modely)

Služba Advanced Care, která byla dříve nabízena pouze uživatelům počítačů, bude nyní k dispozici na vybraných tabletech se systémem Android, a to včetně těchto pěti.10 Přidáním služby Premium Care k těmto zařízením si mohou uživatelé užívat vylepšenou podporu odborných techniků, kteří poskytují řešení v reálném čase již při prvním kontaktu, a podle potřeby i rychlejší opravy z depa, a to vše jednoduše prostřednictvím telefonu, chatu nebo e-mailu.

Navštivte stránku Lenovo StoryHub newsroom pro víc obrázků a úplnou specifikaci a také Lenovo’s MWC homepage pro ještě víc informací.

Produktová videa:

EMEA Cena a dostupnost14 

  • 13palcový tablet Yoga Tab 13 (v Číně nazývaný Yoga Pad Pro) bude od 18.999 CZK bez DPH a očekává se, že bude k dispozici od června 2021.14 
  • 11palcový tablet Yoga Tab 11 bude od 9.499 CZK bez DPH a očekává se, že bude k dispozici od července 2021.14 
  • 11palcový tablet Lenovo Tab P11 Plus bude od 7.999 CZK bez DPH a očekává se, že bude k dispozici od července 2021.14 
  • Sedmipalcový Lenovo Tab M7 (3. generace) bude začínat na 2.999 CZK bez DPH a očekává se, že bude k dispozici od června 2021.14 
  • Očekává se, že 8palcový model Lenovo Tab M8 (3. gen.) Bude na vybraných trzích k dispozici koncem tohoto roku, v současnosti není k dispozici v Severní Americe. Cena se bude lišit podle trhu.14 

Lenovo Yoga Tab 13 Specifikace

Procesor Snapdragon 870 Mobile Platform, Octa-Core, až do 3.2GHz
OSAndroid 11
Audio + MikrofonQuad JBL reproduktor, Lenovo Premium Audio Solution, Dolby Atmos, 3 mikrofony, 5cc audio komora
RAM + ROM8GB (LPDDR5) + 128GB / 256GB 
Baterie (ROW)Střední kapacita 10,000 mAh+; až do 12 hodin nahrávání (1080p)3, 30W rychlé nabíjení
Displej13 palců (2160 x 1350) LTPS s Dolby Vision, 60Hz obnovením, 400 nitů
Hmotnost830 g (1.83 lbs)
BarvaShadow Black
SoftwareGoogle Kids Space7, Google Entertainment Space6, Netflix4, a mnohem víc

Lenovo Yoga Tab 11 Specifikace

Procesor: Wi-Fi/LTEWi-Fi: MediaTek Helio G90T (MT8185) / LTE: MediaTek Helio G90T (MT8789) Octa-Core Procesor 
OS Android 11
Audio + ReproduktoryQuad JBL Reproduktory, Lenovo Premium Audio Solution s Dolby Atmos, dual mics, 5cc audio komora
RAM / ROM 8GB + 256GB LPDDR4 RAM / 4GB + 128GB ROM
Baterie (ROW) Minimální kapacita, 7,500 mAh; až do 15 hodin video záznamu3, 20W rychlé nabíjení
Displej11 palců (2000 x 1200) TDDI LCD, 60Hz obnovení, 400 nitů, a Dolby Vision
Hmotnost655 g (1.44 lbs)
BarvaStorm Grey 
SoftwareGoogle Kids Space7, Google Entertainment Space6, Netflix4, a mnohem víc

Lenovo Tab P11 Plus Specifikace

ProcesorMediaTek Helio G90T, Octa-Core 
OSAndroid 11
Audio + ReproduktoryDual Microphone Array + Smart Voice DSP, čtyřpásmové reproduktory optimalizované pro Dolby Atmos
Paměť (ROW)LPDDR4 – 4GB + 64GB / 4GB + 128GB / 6GB +128GB
Baterie (ROW) Minimální kapacita 7,500 mAh; až do 12 hodin video záznamu3, 20W rychlé nabíjení
Displej11 palců IPS LCD 2K (2000 x 1200), 60Hz, NTSC 70 procentuální barevný rozsah,400 nitů
Hmotnost490 g (1.1 lbs) samotný tablet
BarvaSlate Grey, Platinum Grey, Modernist Teal12
SoftwareGoogle Kids Space7, Google Entertainment Space6, Netflix4, a mnohem víc

Lenovo Tab M7 (3rd Gen) Specifikace

ProcesorWi-Fi: MediaTek MT8166 / LTE: MediaTek MT8766 (with 2.0GHz clock speed) 
Audio1 reproduktor x 1 mikrofon + Dolby Audio™
Paměť (ROW)2GB LPDDR4 + 32GB EMCP
Baterie (ROW) Až 10 hodin video záznamu3
Displej7 palců IPS (1024 X 600) TDDI LCD screen, až do 350 nitů
BarvaIron Grey
KameraPřední a zadní: 2Mpx fixed-focus
SoftwarePřichází s Google Kids Space7 a Google Entertainment Space6

Lenovo Tab M8 (3rd Gen) Specifikace

ProcesorMediaTek Helio P22T (4 x 2.3GHz + 4 x 1.8GHz)
Reproduktor + AudioModel se Smart Charging Stanicí: duální mikrofony, Dolby Atmos + duální přední reproduktory, Model bez: jednoho mikrofonu, Dolby Atmos + přední reproduktor
Displej8 palců IPS HD (1280 x 800) TDDI LCD obrazovka, 350 nitů jasu
Nano SIM CardPouze pro model LTE
KameraZadní 5Mpx automatické zaostřování; Přední 2 Mpx s pevným zaostřením
BarvaPouze tablet: Iron Grey and Platinum; Tablet se Smart Charging Stanicí: Iron Grey 
SoftwarePřichází s Google Kids Space7 a Google Entertainment Space6

1 Zdroj: Průzkum spotřebitelských trendů v 18 zemích, GLOBAL WEB INDEX, červen 2020.  

2 Volitelné pero se prodává samostatně a je k dispozici na vybraných trzích.

3 Výdrž baterie testována pomocí interního testování Lenovo. Veškeré údaje o výdrži baterie jsou přibližné. Skutečný výkon baterie se bude lišit a bude záviset na mnoha faktorech včetně konfigurace a používání produktu, softwaru, provozních podmínek, bezdrátových funkcí, nastavení správy napájení, jasu obrazovky a dalších faktorů. Maximální kapacita baterie se přirozeně bude časem a používáním snižovat.

4 Dostupné na vybraných trzích. 

5 Vyžaduje se samostatně zakoupený směrovač Wi-Fi a plán, který se může lišit v závislosti na místě. Platí další smluvní podmínky a / nebo poplatky. Rychlosti Wi-Fi 6 jsou obvykle až 9,6 Gb / s ve srovnání s Wi-Fi 5 s až 3,5 Gb / s. Rychlosti připojení se budou lišit v závislosti na umístění, prostředí, podmínkách sítě a dalších faktorech. Skutečná dostupná kapacita je menší a liší se v důsledku mnoha faktorů včetně formátování, rozdělení a operačního systému atd., Které využívají část této kapacity. Dostupná kapacita se může s aktualizacemi softwaru měnit.

6 Zábavný prostor vyžaduje účet Google.

7 Kids Space vyžaduje pro vaše dítě účet Google. Rodičovská kontrola vyžaduje aplikaci Family Link na podporovaném zařízení s Androidem, Chromebook nebo iOS. Knihy a videoobsah nejsou k dispozici ve všech regionech. Videoobsah závisí na dostupnosti aplikace YouTube Kids. Knižní obsah vyžaduje aplikaci Knihy Play. Dostupnost aplikací, knih a videoobsahu může změnit bez předchozího upozornění. Asistent Google není k dispozici v prostoru Google Kids Space.

8 Požadovaný design pogo-pin pro inteligentní nabíjení je k dispozici pouze u vybraných modelů.

9 Kompatibilní zařízení inteligentní domácnosti se prodávají samostatně.

10 Od července 2021 bude Premium Care k dispozici na vybraných tabletech včetně tabletů Yoga Tab 13, Yoga Tab 11, Lenovo Tab P11, Lenovo Tab M7 a Lenovo Tab M8. Dostupnost geografického trhu se bude lišit, protože zavádění bude pokračovat až do roku 2021.

11 Funkční základna hodin je volitelná a prodává se samostatně nebo v balíku v závislosti na trhu. Dock bezdrátovým způsobem nabíjí zde uvedené kompatibilní zařízení Qi: https://www.wirelesspowerconsortium.com/products#Qi-Certified%20Product%20Database 

12  Barevné možnosti se můžou lišit podle trhu.

13 Doporučuje se používat technologii rozpoznávání hlasu na dálku až do vzdálenosti 2,4 m (8 ft).14 Ceny nemusí obsahovat daň a nezahrnují dopravu ani možnosti a mohou se měnit bez předchozího upozornění. platí další smluvní podmínky. Ceny prodejce se mohou lišit. Dostupná data a barevné možnosti se mohou lišit podle geografické polohy a produkty mohou být dostupné pouze na vybraných trzích. Všechny nabídky závisí na dostupnosti. Společnost Lenovo si vyhrazuje právo kdykoliv změnit nabídky produktů, funkce a specifikace bez předchozího upozornění.