Nabídka GeForce NOW překračuje tisícovku podporovaných titulů

Další milník pokořen

Jednou z častých otázek ohledně GeForce NOW je, zda nabídne členům dostatečně pestrou a obsáhlou herní knihovnu. Program GFN Thursday přinesl závazek přinášet každý týden řadu novinek, včetně populárních titulů v den jejich vydání. Pokoření milníku 1000 her je jasným důkazem plnění tohoto závazku. Zároveň se knihovna od spuštění ostrého provozu před 18 měsíci rozrostla více než na dvojnásobek. 

Všichni členové mají přístup k téměř 100 nejoblíbenějším volně šiřitelným hrám. Je to jedna z jedinečných výhod služby, která je umožněna propojením hráčů s jejich knihovnami her.

GFN Thursday je závazek přinášet členům nejnovější hry, herní aktualizace a nové funkce. Milník 1 000 her dává tomuto slibu vykřičník a znamená nárůst o více než 500 her od doby, kdy služba před necelými 18 měsíci opustila beta verzi. Součástí seznamu je i stovka nejoblíbenějších free-to-play her.

Pokoření milníku se podařilo také díky více než třem stovkám partnerů, mezi něž patří i renomovaní vývojáři Riot Games, Bungie, Paradox Interactive, Epic Games, Square Enix, Deep Silver a mnoho dalších.

GeForce NOW dnes nabízí řadu AAA titulů: Zaklínač 3: GOTYASTRONEER, milovníci historie ocení Assassin’s Creed Odyssey či Crusader Kings III. Multiplayerovou zábavu zajistí Destiny 2, Valheim, OUTRIDERS, Rocket League a Counter-Strike: Global Offensive. Bát se hráči mohou v Dead by Daylight, Outlast, Phasmophobia, 7 Days to Die a Dying Light. A členové programu Priority a Founders si v plné kvalitě vychutnají známé RTX ON hry Control, Shadow of the Tomb Raider nebo Cyberpunk 2077.

Tento týden v GeForce NOW

Aktuální GFN Thursday přináší podporu hned v den vydání podporu budovatelské strategie The Immortal Mayor (Steam) a adventury Lost at Sea (Steam). Doplňují je například akční RPG, Alchemist Adventure (Steam) nebo izometrická akce Retro Machina (Steam) se zajímavým retro-futuistickým vizuálním stylem.

  • The Immortal Mayor (v den vydání na Steam, 15. 7.)
  • Lost at Sea (v den vydání na  Steam, 15. 7.)
  • Obduction (Zdarma na Epic Games Store do 22. 7.)
  • Alchemist Adventure (Steam)
  • Retro Machina (Steam)

Původní blog: https://blogs.nvidia.com/blog/2021/07/15/geforce-now-thursday-july-15/