HONOR je zpět na špici v kategorii mobilních telefonů na mateřském trhu v Číně

[6. srpna 2021, Praha] Od chvíle, kdy se HONOR osamostatnil jako značka, se znovu rychle dostává na přední příčky v podílu na trhu v mateřské Číně. Podle posledních výsledků nezávislé agentury Counterpoint HONOR skokově narostl v podílu na trhu v Číně až na 8,4 % v červnu oproti 5,1 % v lednu tohoto roku. Aktuální silný rostoucí trend značky znamená i nárůst prodejů v květnu (38,9 % MoM) a v červnu tohoto roku (27,5 % MoM).


图形 5

Zdroj: Counterpoint, úplná data průzkumu najdete na: https://www.counterpointresearch.com/china-smartphone-market-shakeup-with-honor-back/

Hlavní faktory nárůstu HONOR v Číně: Pokrytí procesu od začátku do konce, strategická partnerství a silné zázemí vývojových center

Nový HONOR je schopný pokrýt celý proces od výzkumu a vývoje, řetězce výroby, zpracování, prodeje, marketingu, servisu i financování. Udržení této kombinace sehrálo klíčovou roli v čerstvé vitální pozici a silného comebacku na trhu v mateřské Číně. Ve velmi krátké době dal HONOR dohromady přes 30 strategických partnerství se světovými špičkami. Silné zázemí vývojových center a pokračující koncentrace na špičkové technologie dál pomáhá značce být stabilní hráčem a vrátit se na globální trh.

Pohled do budoucna: HONOR zamíchá s kartami na globálním trhu s mobilními telefony

Díky uvedení prémiové série HONOR 50 v Číně, která dosáhla rekordních prodejů )přes 500 milionů čínských juanů v první minutě), dokázal HONOR, že umí znovu růst, a to až o 20 % během 28 týdnů, předčil konkurenci a přepsal tabulky v online prodejích mobilních telefonů. HONOR se také posunul vpřed ve srovnání s konkurencí v kategorii chytrých telefonů mezi 2 500 až  4 000 čínských juanů (nebo $ 380 až $ 600) s rekordním nárůstem podílů na trhu 17,9 % během 2 po sobě následujících týdnech.

Silné výsledky značky HONOR v Číně dláždí cestu k návratu na globální trhu

S inspirací barvami tzv. magické hodinky, tedy nejlepšího času dne pro focení nebo natáčení videí, HONOR uvede už 12. srpna prémiovou řadu chytrých telefonů HONOR Magic3 Series. Se silnou kombinací ve výbavě jako je pokročilá podpora umělé inteligence při focení nebo natáčení videí, kterou HONOR poprvé představil už v roce 2016, super výkonným čipem Qualcomm Snapdragon 888 +, 5G technologie a sadou fotoaparátů nejlepší ve své kategorii, má novinka od HONOR co nabídnout zákazníkům po celém světě. 

Víc detailů o nadcházející HONOR Magic3 Series už brzy.

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk