Nové volně stojící kombinované chladničky Indesit s Total No Frost a funkcí Push&Go uchovají potraviny perfektně čerstvé

Srpen 2021 – Indesit přichází s novými kombinovanými chladničkami s funkcí Push&Go pro rychlé obnovení optimálních podmínek i po vložení mimořádně velkých týdenních nákupů, a to pouhým stiskem stejnojmenného tlačítka. Potraviny zůstanou déle čerstvé i díky pokročilé beznámrazové chladicí technologii Total No Frost. Nové chladničky mají mimořádně variabilní interiér, police s extrémní nosností 100 kg a jsou vybaveny i speciálními zásuvkami nebo praktickou úložnou dózou Pick&Go pro uskladnění či přenos potravin. Na kompresory spolehlivých chladniček se vztahuje nadstandardní 15letá záruka.

Hektický rodinný život je náročný sám o sobě, tak proč si každodenní shon neulehčit praktickou chladničkou? Když si totiž tohoto nepostradatelného pomocníka vyberete dobře, pomůže vám uchovat jídlo v ideálních podmínkách déle čerstvé. Proto je nová řada volně stojících kombinovaných chladniček Indesit Total No Frost vybavena šikovnou funkcí Push&Go a řadou dalších praktických řešení. V nabídce je více modelů s různou výbavou, výškou až 203 cm s dostatečnou kapacitou a v několika provedeních s dvířky v bílé, černé a stříbrné barvě nebo z nerezu.

Push&Go

Při ukládání většího množství potravin se prakticky nejde vyhnout se tomu, aby dveře chladničky zůstaly delší dobu otevřené. Tím se samozřejmě zvýší teplota uvnitř spotřebiče. Ke změně vnitřních poměrů ale přispívá i teplota nově vkládaných potravin, které se cestou z prodejny i v chladicích taškách o pár stupňů ohřejí. Chladnička se pak musí s tímto teplotním výkyvem co nejrychleji vypořádat. Právě pro tyto situace je tu kouzelné tlačítko Push&Go. 

„Jakmile uložíte potraviny do chladničky, stačí stisknout tlačítko Push&Go na dotykovém panelu, který se nachází podle modelu buď na vnější straně dveří nebo uvnitř spotřebiče. Funkce Push&Go okamžitě aktivuje extra silný chladicí výkon. Ten umožní obnovit optimální teplotu v celém prostoru mrazničky i chladničky až o 40 % rychleji, než kdybyste tuto funkci nepoužili. A to i po vložení opravdu velkého týdenního nákupu. Potraviny tak zůstanou déle čerstvé,“ vysvětluje Darina Papáčová, odbornice značky Indesit, a dodává:

„O perfektní kondici potravin se postará i pokročilá chladicí technologie Total No Frost. Zaručuje stálou cirkulaci vzduchu uvnitř celého prostoru spotřebiče a účinně brání tvorbě námrazy v mrazničce a kondenzaci par v prostoru chladničky.” Proto můžete zapomenout na neoblíbené odmrazování. Tvorbu námrazy výrazně omezuje i technologie No Frost. 

Vybrané modely s mrazničkou, vybavenou funkcí Open Space, umožňují vyjmout dva horní šuplíky a ve vytvořeném obřím prostoru uskladnit skutečně velké potraviny, například celou krůtu.

FreshSpace+

Speciální velkokapacitní zásuvka FreshSpace+ slouží k uložení skutečně velkého množství ovoce nebo zeleniny. Tato zásuvka má posuvník, který vám umožní nastavit správnou úroveň vlhkosti podle toho, co potřebujete uskladnit. Skladujete více ovoce? „Díky posuvníku snadno vytvoříte sušší prostředí, které je pro ovoce vhodnější. Při skladování zeleniny jej naopak doporučuji posunout na opačnou stranu a umožnit přirozené vlhkosti prostupovat miniaturními otvory, aby přihrádka udržovala vyšší míru vlhkosti a zelenina zůstala déle svěží a čerstvá,“ doplňuje Darina Papáčová. 

ExtraFresh 0ºC 

Speciální zásuvka ExtraFresh 0°C udržuje stálou teplotu kolem 0°C. Tento oddělený prostor je chladnější než zbytek chladničky a poskytuje ideální podmínky pro bezpečné skladování choulostivých potravin, jako je maso, ryby či lahůdky. 

Pick&Go

Praktická odnímatelná nádoba Pick&Go s posuvným mechanismem se hodí třeba pro uskladnění sýrů nebo salátů. Dá se ale použít i pro připravené porce jídla – když přijde ten správný čas, jednoduše nádobu vyjmete z chladničky, vložíte do mikrovlnné trouby a jídlo ohřejete. Nebo ji přenesete na stůl a uložené dobroty můžete rovnou podávat. Poslouží ale i jako odnosná krabička na jídlo do práce nebo školy. Nádoba se zasouvá do drážek v posuvném mechanismu pod poličkou a jde lehce přemístit tam, kde zrovna máte volné místo. Dá se pohodlně umýt v myčce nádobí.

Další praktické detaily

Rekordní je i nosnost polic z bezpečnostního tvrzeného skla. Každá unese neuvěřitelných 100 kg. Potěší i mimořádně flexibilní vnitřní prostor s řadou nastavitelných přepážek ve dveřích a speciálním kovovým držákem na láhve. Na spolehlivý kompresor je poskytována prodloužená záruka 15 let (po registraci spotřebiče).

Příklady nových chladniček Indesit 

Nové modely s funkcí Push&GoNové modely bez funkce Push&Go
Indesit Kombinovaná chladnička s mrazničkou Volně stojící INFC9 TI22W Bílá 2 doors PerspectiveIndesit Kombinovaná chladnička s mrazničkou Volně stojící INFC8 TO32X Nerez 2 doors PerspectiveIndesit Kombinovaná chladnička s mrazničkou Volně stojící LI7 SN1E X Nerez 2 doors PerspectiveIndesit lednice s mrazákem LI8 SN2E K + 10 let záruka na kompresor
Indesit INFC9 TI21WIndesit INFC8 TO32XIndesit LI7 SN1E XIndesit LI8 SN2E K
Výška 203 cm, šířka 60 cmBeznámrazová technologie Total No FrostFunkce Push&Go pro až o 40% rychlejší zchlazení nákupuVelkokapacitní zásuvka FreshSpace+ s regulací vlhkosti na ovoce a zeleninuExtraFresh  0ºC na maso a rybyMrazák Open Space pro extra velké potravinyDotykový ovládací panel uvnitřBíláVýška 191 cm, šířka 60 cmBeznámrazová technologie Total No FrostFunkce Push&Go pro až o 40% rychlejší zchlazení nákupuVelkokapacitní zásuvka FreshSpace+ s regulací vlhkosti na ovoce a zeleninuExtraFresh  0ºC na maso a rybyMrazák Open Space pro extra velké potravinyNádoba Pick&Go s posuvným mechanismemDotykový ovládací panel na vnější straně dveříNerez Výška 176 cm, šířka 60 cmBeznámrazová technologie No FrostTechnologie Pure Wind chrání vaše jídlo pomocí rychlého snížení teploty uvnitř chladničky pokaždé, kdy ji po otevření opět zavřeteVelká zásuvka na ovoce a zeleninuMrazák Open Space pro extra velké potravinyNerezVýška 189 cm, šířka 60 cmBeznámrazová technologie No FrostTechnologie Pure Wind chrání vaše jídlo pomocí rychlého snížení teploty uvnitř chladničky pokaždé, kdy ji po otevření opět zavřeteVelká zásuvka na ovoce a zeleninuMrazák Open Space pro extra velké potravinyČerná

Více na www.indesit.cz