V sobotu se v rámci elitní organizace UFC představí česko-uzbecký bojovník Makhmud Muradov

V noci ze soboty na neděli čeká fanoušky bojových sportů další atraktivní duel. V Las Vegas se ve svém čtvrtém zápase v rámci UFC představí česko-uzbecký bojovník Makhmud Muradov, který nastupuje na hlavní kartě turnaje.

Jednatřicetiletý Makhmud Muradov vyzve v Apex centru o dva roky staršího Meerschaerta Geralda. Uzbecký rodák s přezdívkou Mach, který žije a trénuje v Praze a má zde i rodinu, je v tomto zápase podle sázkových kanceláří favoritem. Do UFC vstoupil v září 2019 a 3 předchozí souboje v rámci nejprestižnější bojové organizace vyhrál. Po dobu své MMA kariéry si drží skvělou šňůru 14 výher po sobě. 

Američan Meerschaert Gerald začal v rámci UFC zápasit v prosinci 2016 a je tedy ostříleným bojovníkem. Jeho specialitou je boj na zemi. Celkem v rámci UFC absolvoval 13 zápasů, přičemž sedmkrát slavil výhru. 

Atraktivní duel ve střední váze (do 84 kilogramů) mezi Muradovem a Geraldem začíná v noci ze soboty na neděli 29. srpna v 04:00 středoevropského času. V přímém přenosu jej uvidí diváci televize Telly.

„Už květnový duel Jiřího Procházky byl mimořádně sledovaný. Předpokládáme, že velký zájem ze strany diváků bude mít i další atraktivní souboj domácího zástupce v této elitní soutěži,“ řekl Jan Schöppel, marketingový ředitel televize Telly.

Sledování zápasu okamžitě v televizi, na tabletu či na počítači

Nabídka sportovních kanálů Telly zahrnuje Sport online na 14 dní za 150 Kč, na 30 dní za 250 Kč a na 365 dní za 2 500 Kč. Všechny tři varianty jsou dostupné v Telly aplikacích s registrací na portálu moje.telly.cz. Balíček Sport online na 30 dní je v zaváděcí akci zvýhodněn za 200 Kč a na 365 dní za 2 000 Kč. 

Nové balíčky Sport online lze sledovat v širokém portfoliu aplikací, které Telly nabízí. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, Xboxu, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze až na 2 zařízeních. 

O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD, DIGI Sport 6 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, francouzskou Ligue 1, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.