Motorola rozšiřuje NOVOU rodinu motorola edge 20 o zabezpečení na podnikové úrovni a ultrarychlé připojení 5G pro podniky

Smartphony motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition umožňují podnikům podporovat zaměstnance v jisté, bezpečné a profesionální práci.

Způsob práce se změnil a stále se vyvíjí, tradiční kancelářský formát nahrazuje stále častěji práce na dálku a hybridní práce. Podniky všech struktur a velikostí potřebují podporovat své zaměstnance, aby mohly pracovat bezpečně, chytře a efektivně, ať jsou kdekoli. Přístup společnosti Motorola k inovacím zaměřený na zákazníka zajišťuje, že zařízení jsou navržena tak, aby splňovala potřeby dnešních firem. Představujeme zařízení motorola edge 20 a motorola edge 20 Lite Business Edition, která jsou vybavena rychlým 5G připojením nové generace, ultrarychlým výkonem a zabezpečením integrovaným v každé fázi životního cyklu výrobku, a jsou tak pro firmy chytrou volbou.

Umožněte uživatelům používat zařízení motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition

Smartphony motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition předávají bezpečně moc do rukou uživatelům a podporují zaměstnance, aby pracovali s jistotou a efektivně s vědomím, že jsou chráněni a vybaveni pro nový svět hybridní práce. Obě zařízení zabezpečuje technologie ThinkShield for mobile, která je rozšířením portfolia ThinkShield společnosti Lenovo pro firemní zákazníky. Nabízí nejlepší zabezpečení, možnosti správy, produktivitu a servisní funkce pro své chytré telefony ve své třídě. Rozšířením rámce ThinkShield na mobilní zařízení přinášejí společnosti Motorola a Lenovo bezkonkurenční řešení, které tak pod jednou střechou poskytuje ucelenou nabídku se zabezpečením přesahujícím kategorie zařízení.

ThinkShield pro mobilní zařízení dokáže díky obranným řešením založeným na umělé inteligenci chránit zařízení před malwarem, phishingem a dalšími běžnými síťovými útoky, kterým dnes podniky čelí. Díky nepřetržité správě a zero-touch registraci mohou uživatelé snadno zprovoznit a ovládat zařízení ve svém prostředí. Pro další posílení bezpečnostních funkcí splňují zařízení motorola edge 20 a edge 20 lite Business Edition vládní stupeň zabezpečení** (USA) a splňují přísné požadavky na zabezpečení a transparentnost ioXt.

Společnost Motorola nedávno navázala spolupráci se společností Zimperium, světovým lídrem v oblasti mobilního zabezpečení. Díky spolupráci se společností Zimperium využívá platforma ThinkShield for mobile ochranu v reálném čase přímo v zařízení, založenou na strojovém učení, které nepřetržitě monitoruje chování zařízení a poskytuje špičkovou forenzní analýzu pro provedení analýzy po útoku; poskytuje tak nejkomplexnější nabídku zabezpečení ze všech smartphonů Motorola. Uživatelé smartphonů motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition budou moci využívat tuto dodatečnou úroveň zabezpečení a dvě aktualizace operačního systému, tři roky měsíčních aktualizací a tři roky záruky*, což dále zvýší jejich zabezpečení.

Jak motorola edge 20, tak motorola edge 20 lite Business Edition jsou zařízení s operačním systémem Android Enterprise , který usnadňuje škálování a podporu vašeho mobilního parku, a to díky standardním funkcím bez ohledu na počet nasazených zařízení. Funkce splňují přísné požadavky na hardware a software s konzistentním výkonem a uživatelským komfortem.

Zařízení motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition jsou připravena na 5G, což znamená, že podniky mohou i nadále podporovat zaměstnance pracující trvale na dálku nebo hybridně. Díky prakticky nulovému zpoždění mohou podniky zvýšit efektivitu zaměstnanců pracujících mimo kancelář a poskytnout připojení všem a všude.

Díky funkcím Ready For mohou zařízení motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition podpořit uživatele, aby byli produktivnější, protože nabízejí lepší konektivitu. S motorola edge 20 Business Edition mohou zaměstnanci bezdrátově připojit svůj telefon a všechny jeho aplikace k externímu monitoru a získat tak kompletní pracovní plochu. Vytvořte si přehlednou pracovní plochu se zobrazením více oken najednou a pak se pusťte do práce. Rychleji pište a odesílejte e-maily, snadněji upravujte dokumenty, fotografie a videa nebo přijímejte videohovory na větší obrazovce. S aplikací Ready For PC mohou zaměstnanci pracovat efektivněji díky přístupu k aplikacím telefonu a souborům počítače na stejné obrazovce, což znamená, že není nutné neustále odemykat telefon, abyste zkontrolovali zprávy a případné aktualizace. Můžete pracovat na dvou souborech najednou a přesouvat soubory mezi zařízeními tam a zpět – sdílení je jednoduché a práce je tak snazší.

Pracujte chytřeji, ne složitěji s motorola edge 20 Business Edition

Špičkový hardware fotoaparátu Motorola nabízí rozlišení Full HD a pokročilé sledování objektu, které jako první v oboru sleduje pohyb, abyste zůstali v záběru – ideální pro důležité prezentace. Webová kamera integrovaná do systému Ready For PC bez problémů spolupracuje se službami videohovorů a platformami sociálních médií pro živé vysílání. Můžete také využít další funkce kamery, jako je ultraširoký objektiv, aby se do záběru vešlo více lidí, což je ideální pro týmové schůzky. Díky 6,7″ displeji Max Vision s technologií HDR10 a obrazovce OLED poskytuje motorola edge 20 Business Edition křišťálově čistý obraz, který usnadňuje prohlížení pracovních dokumentů na cestách do práce nebo u pracovního stolu.

Díky rychlé obnovovací frekvenci 144 Hz je zobrazení mimořádně plynulé a bez zpoždění, což vám umožní přijímat videohovory na cestách. Ultra lehký a pouhých 7 mm tenký telefon motorola edge 20 Business Edition je jedním z nejtenčích telefonů na trhu a nejtenčím 5G telefonem společnosti Motorola vůbec. Pokud jste mimo kancelář, nemusíte si dělat starosti s dobíjením. Baterie s kapacitou 4000 mAh je stvořena pro pobyt na cestách. Když potřebujete rychle dobít, využijte 30wattové nabíjení TurboPower, které vám zajistí 8 hodin energie za pouhých 10 minut. Ultrarychlý procesor Qualcomm Snapdragon 778G je navržen speciálně pro telefony s 5G, má až o 55 % rychlejší grafiku a zpracování a 2× vyšší výkon s umělou inteligencí. Vestavěné úložiště o kapacitě 128 GB poskytuje dostatek prostoru pro videa, fotografie a všechny důležité pracovní soubory. Je kompatibilní s Wi-Fi 6E, což znamená, že uživatelé mohou využít nové spektrum Wi-Fi 6 GHz, připojit se ještě rychleji a zvýšit efektivitu lidí pracujících mimo kancelář s menším vybíjením baterie.

Efektivnější práce díky motorola edge 20 lite Business Edition

Smartphone motorola edge 20 lite vám nabízí možnost pracovat odkudkoli. Díky 6,7″ displeji Max Vision HDR10+ s technologií OLED pro křišťálově čistý obraz si můžete prohlížet prezentace, brožury a videa tak, jak byly zamýšleny. Připojte se superrychle, ať jste kdekoli, aniž byste se museli zastavit kvůli dobíjení. Baterie s kapacitou 5000 mAh je jednou z největších ze všech 5G smartphonů, takže vám na jedno nabití vystačí na celý den. A když potřebujete rychle dobít; TurboPower 30 vám zajistí 12 hodin energie za pouhých 10 minut. Díky výkonnému procesoru MediaTek Dimenstity 720 získáte veškerou potřebnou rychlost při běhání mezi schůzkami a se 128 GB vestavěného úložiště se už nikdy nebudete muset bát, že byste si smazali důležité soubory.

Společnost Motorola se snaží přinášet smysluplné inovace a posouvat odvětví vpřed. A v tomto duchu pokračují i zařízení motorola edge 20 a motorola edge 20 lite Business Edition, doplněná o funkce ThinkShield for mobile, Ready For a Ready For PC, které zákazníkům zajistí bezpečnosť v tomto světě stále rostoucích mobilních hrozeb, náročnější produktivity, správy zařízení a potřeb servisu.

Dostupnost

Chcete-li se dozvědět více o nových zařízeních motorola, navštivte webovou stránku. Fotografie si stáhnete zde

Konec

*POZNÁMKA: není k dispozici pro dopravce, ti mají standardní dvouletou záruku. 

**FIPS-140-2 je k dispozici u modelu motorola edge 20 Business Edition a Common Criteria je k dispozici u modelu motorola edge 20 lite Business Edition.

** Certifikace čeká na vydání

O společnostech Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost z žebříčku Fortune Global 500 s obratem 60 miliard USD, která poskytuje služby zákazníkům na 180 trzích po celém světě. Soustřeďujeme se na odvážnou vizi poskytovat chytřejší technologie pro všechny a vyvíjíme technologie, které mění svět a které každý den pohánějí (prostřednictvím zařízení a infrastruktury) a posilují (prostřednictvím řešení, služeb a softwaru) miliony zákazníků a společně vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost pro všechny a všude. Společnost Motorola Mobility LLC byla v roce 2014 zakoupena společností Lenovo Group Holdings. Motorola Mobility je dceřinou společností ve stoprocentním vlastnictví společnosti Lenovo a je zodpovědná za návrh a výrobu všech mobilních telefonů a řešení pod značkami Moto a Motorola. Chcete-li se dozvědět více, navštivte stránky https://www.lenovo.com a přečtěte si nejnovější zprávy prostřednictvím našeho StoryHubu a blogu Motorola Global Blog.

Sledujte společnost Motorola na sociálních sítích

Facebook: https://www.facebook.com/MotorolaCZSK Instagram: https://www.instagram.com/motorolaczsk/