Motorola uvádí na trh nový přírůstek do rodiny cenově dostupných modelů moto e – výkonný moto e40

Popusťte uzdu své fantazii s výkonem moto e40

Potřebujete zařízení, které podpoří vaši kreativitu jako nikdy předtím? moto e40 nabízí vynikající trojitý fotoaparát se 48 MPx snímačem s technologií Quad Pixel,1 vlastní osmijádrový procesor se 4 GB RAM a 6,5palcový displej Max Vision HD+ s obnovovací frekvencí 90 Hz.

Společnost Motorola vždy přistupovala k inovacím s ohledem na zákazníka a chápe, že fotoaparát, displej a výkon jsou důležité vlastnosti i pro ty nejnáročnější zákazníky. Systém fotoaparátu moto e40 je navržen tak, aby zachytil každý okamžik, za jakéhokoli světla a z jakéhokoli úhlu. 48megapixelový snímač s technologií Quad Pixel poskytuje 4× lepší citlivost při slabém osvětlení a ostřejší a živější fotografie za jakéhokoli světla.1 Snímač hloubky spolupracuje s hlavním fotoaparátem a rozostřuje pozadí pro profesionálně vypadající portréty. A speciální fotoaparát Macro Vision vám umožní přiblížit se k objektu 4× blíže, takže si můžete pomocí standardního objektivu prohlédnout drobné detaily, které byste jinak přehlédli.

V porovnání s modelem moto e20 nabízí moto e40 o 38 % vyšší grafický výkon díky vlastnímu osmijádrovému procesoru.4 Ať už hrajete hry, sledujete videa nebo si užíváte večer s přáteli, moto e40 má veškerou potřebnou rychlost. Multitasking je díky 4GB paměti RAM telefonu moto e40 hračka.

Obrázek: moto e40

Už vás nebaví pomalý displej? Díky rychlé obnovovací frekvenci 90 Hz vám moto e40 poskytne plynulejší zážitek ze sledování, ať už streamujete svůj oblíbený pořad, nebo vedete videohovor s přítelem. A 6,5palcový displej Max Vision HD+ poskytuje maximální zobrazení s poměrem stran 20:9, takže vám nic neunikne.

S baterií s kapacitou 5 000 mAh můžete pracovat i hrát déle. Nebojte se, že vám dojde energie – moto e40 vám vydrží v provozu více než 40 hodin.2 A vše, co potřebujete, máte doslova na dosah ruky! Díky dvěma rychlým a snadným způsobům odemykání telefonu jsou hesla minulostí. Stačí se dotknout čtečky otisků prstů umístěné diskrétně pod logem “batwing” nebo odemknout pouhým pohledem do fotoaparátu. Motorola také na bok telefonu umístila speciální tlačítko Google Assistant, které vám umožní ovládat telefon hlasem a získat všechny potřebné odpovědi.3

Nový moto e40 je vybaven systémem Android 11 s vylepšenou použitelností a přístupností a je k dispozici v barvách Carbon Grey a Pink Clay s texturovaným kovovým povrchem, který je odolný proti otiskům prstů, aby váš telefon vypadal skvěle.5

Více informací naleznete na našich webových stránkách. Fotografie si stáhnete ZDE.

Dostupnost

Nový telefon moto e40 bude k dispozici za cenu od 3 599 Kč.

Konec

1 48megapixelový snímač kombinuje 4 pixely do 1 a poskytuje efektivní rozlišení fotografií 12 MPx.

2 Všechna tvrzení o výdrži baterie jsou přibližná a vycházejí z průměrného testovacího uživatele při smíšeném profilu používání (který zahrnuje používání i pohotovostní režim) za optimálních síťových podmínek. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech, včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobu používání.

3 Google Assistant je ochranná známka společnosti Google LLC. Nejsou podporovány všechny jazyky. Seznam aktuálních jazyků podporovaných službou Google Assistant najdete na adrese: assistant.google.com.

4 Srovnání výkonu GPU UNISOC T700 vyrobeného na zakázku pro moto e40 a procesoru UNISOC T606, který je součástí moto e20.

5 Liší se podle trhu. O dostupnosti se informujte u svého dopravce nebo prodejce. 

O společnostech Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost z žebříčku Fortune Global 500 s obratem 60 miliard USD, která poskytuje služby zákazníkům na 180 trzích po celém světě. Soustřeďujeme se na odvážnou vizi poskytovat chytřejší technologie pro všechny a vyvíjíme technologie, které mění svět a které každý den pohánějí (prostřednictvím zařízení a infrastruktury) a posilují (prostřednictvím řešení, služeb a softwaru) miliony zákazníků a společně vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost pro všechny a všude. Společnost Motorola Mobility LLC byla v roce 2014 zakoupena společností Lenovo Group Holdings. Motorola Mobility je dceřinou společností ve stoprocentním vlastnictví společnosti Lenovo a je zodpovědná za návrh a výrobu všech mobilních telefonů a řešení pod značkami Moto a Motorola. Chcete-li se dozvědět více, navštivte stránky https://www.lenovo.com a přečtěte si nejnovější zprávy prostřednictvím našeho StoryHubu a blogu Motorola Global Blog.