GeForce NOW vítá Marvel’s Guardians of the Galaxy a Riders Republic. Členství RTX 3080 pro všechny

Poslední říjnové GFN Thursday přináší opět několik novinek nejen v knihovně podporovaných titulů.

Předobjednávka GeForce NOW RTX 3080 je k dispozici pro všechny

Počínaje dneškem se otevírají předobjednávky nové členské úrovně GeForce NOW RTX 3080 všem. Majitelé členství Founders a Priority samozřejmě mají k předobjednávce stále přístup a první jmenovaní získají 10 % slevu z ceny předplatného. Zároveň mohou upgradovat bez rizika ztráty výhod Founders členství, mohou se tedy vrátit ke svému původnímu plánu a zachovat si cenu “Founders for Life”.

GeForce NOW RTX 3080 nabízí streamování her při 120 snímcích za sekundu v rozlišení až 1440p na PC nebo Macu, případně ve 4K s HDR a 60 FPS na SHIELD TV. Výrazně je redukována také latence.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Riders Republic v cloudu

Hra Marvel’s Guardians of the Galaxy je od svého vydání na GeForce NOW s podporou RTX ON pro členy Founders a Priority. Každý svět díky tomu bude vykreslen ve filmové kvalitě s ray-tracingovými odrazy a ray-tracingovým osvětlením v reálném čase. Letošní říjen navíc přináší členům GeForce NOW skvělou odměnu: skin SleekLord Outfit pro Star-Lorda.

Knihovna GeForce NOW se rozšiřuje také o extrémně rychlé adrenalinové závody Riders Republic a nedávno vydaný Alan Wake Remastered.

Celý blog:https://blogs.nvidia.com/blog/2021/10/28/geforcenowthursdayoctober28/

Seznam novinek v GeForce NOW z tohoto týdne: