Vít Zdráhal jmenován partnerem Cushman & Wakefield

Realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield jmenuje Víta Zdráhala z týmu industriálních nemovitostí partnerem. 

Vít Zdráhal (34), vedoucí zastupování nájemců a pronajímatelů v industriálním týmu ve společnosti Cushman & Wakefield, se stává partnerem.

Vít má více než 10 let odborných zkušeností v odvětví služeb a poradenství, od roku 2014 působí v sektoru komerčních nemovitostí ve společnosti Cushman & Wakefield. V jejím industriálním týmu zodpovídá za business development, transakční procesy, dlouhodobé vztahy s nájemci a pronajímateli a vývoj nové marketingové strategie.

Během svého působení ve společnosti Cushman & Wakefield hrál klíčovou roli při uzavírání více než 90 transakcí zahrnujících cca 400 000 metrů čtverečních průmyslových prostor, zastupoval společnosti jako ABB, IKEA, XXXLutz, Vafo Praha, OKAY a další. 

Na nové pozici partnera bude Vít prohlubovat spolupráci s ostatními týmy společnosti a rozvíjet služby zastupování nájemců a pronajímatelů a poradenství klientům v sektoru průmyslových nemovitostí. 

Mezi jeho záliby patří sport a cestování.

O Cushman & Wakefield

Společnost Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) je předním světovým poskytovatelem realitních služeb, které ve výjimečné kvalitě dodává nájemcům i vlastníkům nemovitostí. Cushman & Wakefield je jednou z největších firem v sektoru komerčních nemovitostí: zaměstnává na 50 000 lidí ve 400 pobočkách v 60 zemích světa. V roce 2020 dosáhly příjmy společnosti 7,8 miliardy dolarů, a to díky aktivitám v oblasti správy budov, nemovitostí a projektů, pronájmu, investičních trhů, oceňování nemovitostí a dalších služeb. Více informací naleznete na www.cushmanwakefield.com nebo sledujte náš Linkedin, Facebook, Twitter a Instagram.