GeForce NOW nabídne nativní rozlišení majitelům moderních Macbooků. Knihovnu rozšiřuje 7 nových her

GFN Thursday přináší nejnovější aktualizaci aplikace GeForce NOW. Verze 2.0.36 obsahuje novou funkci propojení účtů NVIDIA a Ubisoft, díky níž bude snazší spouštění her využívajících Ubisoft Connect pomocí automatického přihlášením k účtu uživatele. Hráči tak mohou proces přihlašování úplně přeskočit a rovnou se vrhnout do svých oblíbených her od Ubisoftu.

Na Mackbooku s nativním rozlišením

Aktualizace také vylepšuje zážitek ze streamování na Macu. Členům dává k dispozici nastavení ideálního poměru stran pro Apple MacBook Pro M1 Max. Majitelé členství RTX 3080 se navíc mohou těšit na hraní v nativním rozlišení Macbooku Air M1 nebo Macbooku Pro, tedy 1600p.

GFN Thursday

Tento týden přichází také sedm nových her. Úplnými novinkami vydanými tento týden jsou strategie A-Train: All Aboard! Tourism, plošinovka plná hádanek White Shadows Monopoly Madness inspirované slavnou deskovou hrou.Nechybí ani rozšíření podpory o dva tituly, které jsou aktuálně k dispozici zdarma: Anno 1404 History Edition Prison Architect. Kompletní seznam naleznete níže:

NVIDIA CES Keynote

Společnost NVIDIA nedávno oznámila termín své keynote k veletrhu CES dne 4. ledna 2022 od 17.00 SEČ. Během ní představí novinky v oblasti HW akcelerace v řadě odvětví sahajících od designu a simulací až po hry a autonomní stroje. Stream bude k dispozici zde.