Hello bank! zvyšuje úroky na spořicím účtu na 3,1% ročně pro všechny klienty bez rozdílu

Praha (13. ledna 2022) – Hello bank! od 1. února opět zvyšuje úroky na svém vlajkovém produktu Hello spoření. Nově bude nabízet úrok 3,1% ročně pro všechny klienty bez rozdílu a bez dalších podmínek. 

Hello spoření se po krátké pauze opět vrací na špičku spořicích účtů na českém trhu. Hello spoření vždy nabízelo nadstandardní úročení pro běžné střadatele bez zbytečných podmínek. Od 1. února proto budou všechny nové i stávající vklady na Hello spoření úročeny jednotnou sazbou 3,1% ročně bez rozdílu. A to do výše 200 000 Kč jako doposud. Hello běžný účet zůstává úročen 0,5% ročně do výše 100.000 Kč.

Nové podmínky pro Hello spoření vstupují v platnost 1. února 2022 a platí pro nové i stávající klienty bez rozdílu. Hello spoření i Hello běžný účet jsou pro všechny klienty zcela zdarma, bez jakýchkoli poplatků a je snadné si je založit on-line na www.hellobank.cz. Hello spoření je navíc plně obslužné v mobilní aplikaci banky, je možné z něj posílat peněžní prostředky kdykoli a kamkoli jen na pár kliknutí. K Hello účtu je zdarma poskytována debetní karta MasterCard a samozřejmostí jsou i mobilní platby Apple Pay a Google Pay.

O BNP Paribas Personal Finance

Přední poskytovatel osobních půjček ve Francii a v Evropě BNP Paribas Personal Finance je stoprocentní dceřinou společností skupiny BNP Paribas, která působí ve třiceti zemích a zaměstnává téměř 20 tisíc lidí. 

Prostřednictvím svých obchodních značek, jako je Hello bank!, Cetelem, Findomestic v Itálii nebo AlphaCredit v Belgii, nabízí kompletní škálu osobních půjček v prodejních místech včetně prodejců automobilů nebo přímo ve svých centrech vztahů se zákazníky či na internetu. V Bulharsku, Francii, Německu a Itálii tuto nabídku ještě doplňují pojišťovací a spořicí produkty. Díky svým zkušenostem s prodejem úvěrových produktů a integrovaných služeb přizpůsobených obchodním a komerčním cílům partnerů BNP Paribas Personal Finance vyvinula strategii aktivního partnerství s obchodníky, výrobci a prodejci automobilů, on-line obchodníky a finančními institucemi (banky a pojišťovny) a je rovněž předním specialistou v oblasti zvyšování finanční gramotnosti a šíření osvěty ohledně bezpečných úvěrů.

www.bnpparibas-pf.com

O skupině BNP Paribas

Skupina BNP Paribas patří mezi přední evropské banky s celosvětovým dosahem. Působí v 75 zemích světa a zaměstnává více než 190 tisíc lidí, z toho přibližně 146 tisíc v Evropě. Skupina se zaměřuje především na domácí trhy a mezinárodní finanční služby (sítě retailového bankovnictví a finanční služby zastřešuje divize retailového bankovnictví a služeb) a na korporátní a institucionální bankovnictví, které slouží klientům z řad velkých korporací a také institucionálním investorům. Skupina pomáhá svým klientům (jednotlivci, sdružení, podnikatelé, malé firmy, korporátní a institucionální klienti) realizovat projekty s využitím řešení od financování přes investování či úspory až po pojištění. V Evropě skupina působí na čtyřech domácích trzích (Belgie, Francie, Itálie a Lucembursko) a BNP Paribas Personal Finance je jedničkou ve spotřebitelských úvěrech. Svůj model integrovaného retailového bankovnictví skupina rozvíjí ve Středomoří, Turecku, východní Evropě a prostřednictvím rozsáhlé sítě také na západě USA. V oblasti korporátního a institucionálního bankovnictví a mezinárodních finančních služeb zaujímá čelní místo v Evropě, má silné zastoupení v Jižní a Severní Americe a prožívá rychlý růst v Asii a Tichomoří.

BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE, bd Haussmann 1, 75009 Paříž, Francie, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Obchodním soudem v Paříži pod č. 542 097 902 (1954B09790), jednající v České republice prostřednictvím BNP Paribas Personal Finance SA, odštěpného závodu, zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vl. 77003, IČO 03814742, se sídlem Karla Engliše 5/3208, 150 00 Praha 5, hlavní předmět podnikání: bankovní činnost.