Novým společníkem Arrows ETL Global se stal Ondřej Stehlík

Od 1. února je novým společníkem Arrows ETL Global Ondřej Stehlík (37). Ve společnosti je zároveň vedoucím advokátem a působí v ní od jejího založení v roce 2018. Tento krok kancelář učinila v návaznosti na jeho dlouholetou a nadstandardně profesionální práci pro advokátní síť. 

Stehlík je expertem na poli korporátního práva, M&A a developmentu. Specializuje se především na investiční akvizice, přeměny obchodních společností, nemovitostní právo a strukturování holdingů.

Příležitost stát se společníkem vnímám jako jedinečné ocenění mé několikaleté advokátní praxe v rámci Arrows. Je to pro mě nová motivace pro budoucí rozvoj a do další práce, a to nejen pro sebe, ale rovněž i pro ostatní členy našeho týmu, pro které je toto významným ukazatelem pro jejich možný další kariérní postup v rámci naší společnosti,” říká Ondřej Stehlík.

Ondřej Stehlík vystudoval Právnickou fakultu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Na magisterské studium navázal doktorátem z oblasti práva obchodních korporací na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Ve volném čase rád plave a hraje závodně florbal.