Telly je podle nezávislého srovnávače nejlepším poskytovatelem IPTV a OTT

Televize Telly v lednu 2022 zvítězila ve srovnávacím testu „Nejlepší poskytovatel IPTV / OTT“, kterou uspořádal specializovaný portál Porovnejsito.cz. V testu se objevilo celkem devět televizních operátorů. 

Hodnotilo se 26 kritérií, například počet programů, cena nebo zátěž internetového připojení pro HD stanice. Každý z parametrů je pro zákazníky jinak důležitý a proto se mu přisuzovala různá váha. 

V testu se objevilo celkem devět služeb: Kuki TV, Lepší.TV, NejTV, O2 TV, Skylink Live TV, SledovaniTV, Telly TV, T-Mobile TV a Vodafone TV. Zvítězila televize Telly, na druhém místě se umístilo O2 TV a pomyslnou bronzovou medaili získala služba Lepší.TV.

„Jedním z dalších klíčových parametrů byl počet dní, kdy je možné zpětné zhlédnutí pořadů a počet licencí v rámci měsíčního paušálu. Zde Telly proti svým konkurentům excelovala až čtyřmi zařízeními v rámci jedné ceny,“ říká spoluzakladatel portálu Porovnejsito.cz Petr Hansel.

„Prvního místa v tomto testu si velmi vážíme. Kromě spokojených diváků jsou podobné výhry potvrzením toho, že svou práci děláme dobře a jsou pro nás rovněž jednoznačným závazkem udržet nastavenou kvalitu i do budoucna,“ uvedl Vlado Rusnák, ředitele televize Telly. 

Kompletní výsledky nezávislého testu najdete zde: https://www.porovnejsito.cz/ptate-se/novinky/nejlepsi-poskytovatel-iptv-ott-leden-2022-

O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD, a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.