Nový monitor Philips 243S1 spojuje pohodlí a konektivitu pro vyšší produktivitu

Praha, 24. ledna 2022 – Ať už jde o jakoukoliv kancelář, musí v ní ideální monitor poskytovat robustnost, komfort a pohodlí pro uživatele. Monitor Philips 243S1, zkonstruovaný tak, aby zvládl úskalí každodenního podnikání, přichází se všemi správnými funkcemi, které kombinují pohodlné uživatelské prostředí, dobrou kvalitu obrazu, výkon a odolnost. 

Tento 24″ (úhlopříčka 23,8″ / 60,5 cm) monitor má IPS displej s rozlišením FHD, možnost připojení pomocí USB-C a vestavěnou dokovací stanici, která uživateli pomůže hladce zvládnout každý úkol.

Vícenásobná konektivita v té nejjednodušší podobě 

Široká škála konektorů již není pouze doplňkem pro profesionály, ale standardem pro ty, kteří potřebují více možností připojení po celý den. Díky dokovací stanici USB-C může být signál z vašeho notebooku přenášen do monitoru Philips 243S1 za současného nabíjení. Tenký oboustranný konektor USB-C umožňuje snadné připojení jedním kabelem, který přenáší data super rychlostí a současně zapíná a dobíjí (až 65 W) používaný notebook přímo z monitoru. USB-C také umožňuje snadné řetězení pro sestavy s více displeji. Díky možnostem řešení USB-C lze vytvářet čistší pracovní prostory s minimem kabelů. 

Kromě tohoto nového standardu má Philips 243S1 také vestavěný ethernet RJ-45 pro vysokorychlostní přenos dat a také konektory HDMI 1.4, DP 1.2 a 4x USB-A pro snadné připojení jakýchkoli periferií a zařízení.

Pozor na dlouhou pracovní dobu

Tento model byl navržen s ohledem na pohodlí uživatelů a je dodáván se základnou SmartErgo Base, která umožňuje nastavení monitoru tak, aby odpovídal požadavkům na správnou ergonomii sezení. Uživatelé mohou monitor snadno naklonit (+25/-5 stupňů), otočit (+180/-180 stupňů) a výškově nastavit (až 130 mm) pro ideální polohu pro sledování. Tyto rozsáhlé možnosti nastavování, společně s krátkými přestávkami strávenými bez monitoru, mohou zmírnit fyzickou námahu a únavu z dlouhého pracovního dne. Kromě toho, umístění ve správné pozici také zvyšuje produktivitu a podporuje uživatele, aby se mohl více zaměřit na svou práci.

Šetrný k očím 

Trávení mnoha hodin před displejem může mít za následek únavu a pálení očí nebo suché a červené oči, což jsou některé z hlavních příznaků takzvaného CVS, syndromu počítačového vidění. Aby bylo možné účinně snížit únavu očí a zajistit pohodu uživatelů, monitory Philips 243S1 splňují standard TÜV Rheinland Eye Comfort. Díky tomu je zabráněno rušivým odrazům a tím i únavě očí. Nabízí také široké pozorovací úhly, aby nedošlo ke snížení kvality obrazu při sledování z různých úhlů. Tento pohodlný zážitek ze sledování je také možný díky technologii Flicker-Free, režimu LowBlue a zážitku ze čtení jako na papíře v režimu EasyRead. Společně tyto inovace zajišťují stabilní a přehlednou produktivitu během dlouhých pracovních hodin.

Philips 243S1 je dostupný od ledna 2022 za doporučenou koncovou cenu 8008 Kč (329 Eur).

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.