Kingston FURY spolupracuje s organizací G2 Esports jako oficiální dodavatel herních pamětí

Paměti Kingston FURY umožňují, aby hráči z G2 využívali svých schopností na maximum

Praha – 27. ledna 2022 – Kingston FURY, herní divize společnosti Kingston Technology Company, světového lídra v oblasti paměťových produktů a technologických řešení, zahájila partnerství s jednou z předních světových značek zábavy a e-sportů – G2 Esports – jako oficiální dodavatel herních pamětí a úložišť. Síla legendárních hráčů z G2 se naplno rozvine s pomocí vysoce výkonných pamětí DRAM a disků SSD Kingston FURY, které pozvednou jejich herní systémy na vyšší úroveň.

Společnost Kingston si uvědomuje význam a potenciál e-sportů a je hrdým podporovatelem a pravidelným sponzorem e-sportovních týmů. Partnerství mezi Kingston FURY a G2 Esports teprve začíná, ale není to poprvé, co společnost Kingston spolupracuje s jejím zakladatelem Carlosem Ocelote Rodriguezem. Bývalý profesionální hráč SK Gaming zná výkon produktů Kingston, protože má zkušenosti s řadou HyperX.

„Společnost Kingston nedávno nově uvedla na trh paměťové produkty s označením Kingston FURY, navržené pro hráče a počítačové nadšence, takže jsme velmi rádi, že můžeme G2 přivítat v rodině příznivců značky Kingston,“ řekl Robert Allen, marketingový ředitel společnosti Kingston pro region EMEA.

 „Značka Kingston je se mnou nejdéle jako partner i jako hardware, který k hraní her a práci používám s důvěrou už řadu let,“ řekl Carlos ‚Ocelote‘ Rodriguez, zakladatel a generální ředitel organizace G2 Esports. „Mám rád tuto firmu, její lidi a pokrokový přístup, který je vidět ve všem, čím se zabývá.“

Společnost Kingston se připojuje ke stále se rozšiřujícímu seznamu partnerů G2. Fanoušci se můžou těšit na speciální kreativní obsah od obou značek.

Další informace najdete na kingston.com/gaming.

O ORGANIZACI G2 ESPORTS

G2 je jednou z předních světových značek v oblasti zábavy a e-sportu. Společnost G2 spoluzaložili v roce 2015 legendární hráč League of Legends Carlos Ocelote Rodriguez a veterán e-sportu a investor Jens Hilgers.

Za posledních pět let si G2 vybudovala celosvětovou fanouškovskou základnu čítající více než 35 milionů příznivců v regionu EMEA, Severní Americe, Latinské Americe a v Asijsko-pacifické oblasti. Mezinárodní značky zvučných jmen si stále více uvědomují příležitosti, které můžou e-sporty nabídnout k získání pozornosti zapojeného mladého publika. Mezi nynější strategické obchodní partnery G2 patří například BMW, Logitech G, Philips, Red Bull, Twitch, Pringles a Mastercard.

G2 se může pochlubit věrnou komunitou 1,3 milionu fanoušků na Instagramu a víc než 1,2 milionu na Twitteru, která sleduje úspěchy svého hráčského klubu během turnajů e-sportů po celém světě.

Více na https://g2esports.com .

Informace o společnosti Kingston můžete najít zde: 

YouTube Instagram

Facebook LinkedIn

Twitter Kingston Is With You

O společnosti Kingston Digital Europe Co LLP.

Kingston Digital Europe Co LLP a Kingston Technology Company, Inc., jsou součástí stejné korporátní skupiny („Kingston“). Kingston je největší světový nezávislý výrobce paměťových produktů. Pomáhá nalézt řešení používaná v běžném životě k práci i zábavě od notebooků a stolních počítačů přes velká data až po zařízení využívající IoT v chytrých či nositelných zařízeních, v prototypování a výrobě na míru. Největší světoví výrobci počítačové techniky a poskytovatelé cloudových služeb se ve svém vývoji spoléhají na Kingston. Naše zaujetí pro věc posouvá technologie, které nás provázejí každý den. Nevyrábíme jenom produkty, ale pomáháme naplnit očekávání našich zákazníků a vytváříme řešení, která dokážou něco změnit k lepšímu. Kingston je s vámi – Kingston Is With You – a víc o nás najdete na Kingston.com.