Covidu navzdory – společnost Blue Dynamic hlásí významný růst a transformaci

Přes veškerá pandemická opatření a vliv celosvětového poklesu ekonomiky se společnosti Blue Dynamic podařilo transformovat ve společnost mezinárodního charakteru, jejíž 80% revenue tvoří zahraniční klientela. Loňský rok firma ukončila s historicky nejlepším výsledkem. Soustředila se nejen na nové zajímavé projekty pro zákazníky, ale také na ty vlastní, rozvojové. Mezi ně se bezesporu řadí otevření nové kanceláře v Holandsku a získání nové certifikace Microsoft Gold Partner.

V Praze dne 31. března 2022

Oba zmíněné projekty mají jediného společného jmenovatele, kterým je spokojenost a úspěšnost zákazníků Blue Dynamic.

Společnost se Gold partnerstvím zařadila mezi nejvýznamnější partnery Microsoftu, a získala tak exkluzivní přístup ke všem Microsoft službám, rozšířený prostor pro vývoj, nejvyšší úroveň technické podpory a přímý přístup k internímu vzdělávání. To vše může silný tým využít a aplikovat ve svých návrzích řešení a implementacích.

Pro zákazníka to znamená garanci té nejvyšší kvality v oblastech ERP, CRM, integrace, BI, inteligentní sklad a dalších.

Sestavením nového holandského týmu se firmě podařilo rozšířit řady specialistů, kteří splňují vysoké kvalifikační nároky a současně znají specifika místních zvyklostí do posledního detailu. Vedením týmu byl pověřen Marco van Putten, který se již v minulosti podílel na několika projektech realizovaných společností Blue Dynamic v Holandsku.

Ne každý měl však v době covidové takové štěstí a mohl slavit úspěchy. Proto se celý tým podílel a podílí také na spolupráci s nadacemi Člověk v tísni, Centrum Paraple, nebo Zdravotní klaun.


O All Blue Group

Skupina All Blue Group poskytuje komplexní řešení a služby v oblasti informačních technologií pro společnosti ve 23 evropských zemích s ročním obratem přes 80 miliard. Tým 52 specialistů se zaměřuje na implementaci apodporu podnikového systému Microsoft pro maloobchod, velkoobchod a logistiku, stejně jako na správu kritických aplikací a systémů spolu s nepřetržitým dohledem a monitorováním procesů a systémů. Mezi klienty Blue Dynamic patří kupříkadu Fashion Group Solution, Intratuin, BCC, BWT, Mountfield nebo Smarty.