Společnosti Avaya a Alcatel-Lucent Enterprise oznámily strategické partnerství s cílem urychlit transformaci svých zákazníků do cloudu

Praha, Česká republika, 31. března 2022 – Společnosti Avaya (NYSE: AVYA), globální lídr v oblasti řešení pro komunikaci a spolupráci, a Alcatel-Lucent Enterprise, přední mezinárodní poskytovatel komunikačních, síťových a cloudových řešení, oznámily strategické partnerství, které rozšiřuje dostupnost řešení Avaya OneCloud CCaaS (kontaktní centrum poskytované formou služby) globální základně zákazníků společnosti ALE a zároveň zpřístupňuje digitální síťová řešení společnosti ALE zákazníkům společnosti Avaya.

V rámci tohoto partnerství bude společnost ALE nabízet svým zákazníkům řešení Avaya OneCloud CCaaS, které obsahuje pokročilé funkce umělé inteligence, zabezpečení a ochrany identity, Workforce Engagement Management (WEM) a inovativní zákaznické služby. Společnost Avaya bude svým zákazníkům nabízet řešení ALE Digital Age Networking, která pokrývají celé spektrum technologií pro drátové a bezdrátové připojení podniků s pokročilými službami cloudové platformy, využívající nejnovější analytiku IoT, digitální pracovní postupy, bezpečnou mobilitu a umělou inteligenci pro automatizaci sítě.

„Jsme nesmírně potěšeni, že můžeme spolupracovat se společností Avaya, abychom našim zákazníkům poskytli špičkové možnosti CCaaS a rozšířili tržní dosah našich řešení Digital Age Networking,“ řekl Jack Chen, generální ředitel společnosti ALE. „Rozšiřitelnost a variabilita platformy Avaya OneCloud CCaaS nám umožňuje spolupracovat s ekosystémem předních partnerů v oboru a vytvářet s Avaya zajímavější projekty, které naši zákazníci vyžadují.”

„Jsme velmi rádi, že můžeme ve spolupráci se společností ALE nabídnout naši službu OneCloud CCaaS téměř jednoho milionu jejích zákazníků a téměř 3 000 partnerů po celém světě a zároveň posílit naše portfolio o ALE síťové technologie,“ řekl Jim Chirico, prezident a generální ředitel společnosti Avaya. „Dnes oznámené partnerství se vzájemně velmi dobře doplňuje a věříme, že pro zákazníky společností Avaya i ALE představuje významnou příležitost, jak urychlit jejich přechod do cloudu nasazením prvotřídních cloudových technologií od dvou světových lídrů v oblasti komunikace.“

Firemní zákazníci po celém světě budou moci dosáhnout své digitální transformace a přejít na cloud, což přinese různorodé příležitosti pro jejich koncové zákazníky a lepší pracovní možnosti pro jejich zaměstnance.

„Připojení společnosti ALE do ekosystému Avaya OneCloud odráží růst cloudové nabídky společnosti Avaya a také úspěch její strategie v oblasti poskytování vysoce flexibilní architektury pro tzv. Experience Economy,“ řekl Zeus Kerravala, zakladatel a hlavní analytik společnosti ZK Research. „Společnost ALE získává přístup k rostoucímu ekosystému tzv. Experience Builders společnosti Avaya a k rychle rostoucí zákaznické základně organizací, které potřebují podporu ve všech úrovních jejich strategií pro migraci do cloudu. Současně, řešení společnosti Avaya budou obohacena o síťové portfolio Digital Age Networking společnosti ALE, včetně jejího špičkového řešení pro připojení k internetu věcí. Tato kombinace komplexní správy IoT společnosti ALE a jejího širšího portfolia Digital Age Networking spolu s platformou OneCloud Experience Platform přinese zákazníkům bezkonkurenční schopnost sestavit řešení odpovídající nárokům práce budoucnosti, propojit všechny prvky jejich organizace, uspokojit potřeby náročných zákazníků a konkurovat v ekonomice orientované na pozitivní zážitky.”

Originální znění zprávy (v Aj) naleznete zde.

O společnosti Avaya

Firmy stojí na zkušenostech, které poskytují. Avaya Holdings Corp. (NYSE: AVYA) poskytuje miliony takových zkušeností každý den, když definuje budoucnost práce a přichází s inovacemi a partnerstvími, která umožňují zcela zásadní obchodní přínosy. Avaya cloudová komunikační řešení a multi-cloudový aplikační ekosystém podporují personalizované, inteligentní a bezstarostné zkušenosti zákazníků i zaměstnanců a pomáhají organizacím dosáhnout strategických cílů a požadovaných výsledků. Společně jsme odhodláni pomáhat rozšiřovat vaše podnikání poskytováním zkušeností, na kterých záleží. Více informací na http://www.avaya.com.