Avaya na veletrhu GITEX Global 2022 předvede efektivní zavádění inovací bez narušení provozu

Avaya představí příklady bezproblémové spolupráce zákazníků a zaměstnanců; řešení využívají možnosti platformy Avaya OneCloud™ i šíři a hloubku jejího ekosystému

Praha, Česká republika, 29. září 2022 – Společnosti Avaya (NYSE: AVYA), globální lídr v oblasti řešení pro komunikaci a spolupráci, oznámila svou účast na veletrhu GITEX Global 2022, kde předvede řešení, která podnikům pomohou zjednodušit a urychlit zavádění inovací pro efektivní poskytování výjimečných služeb bez narušení jejich provozu. V průběhu celého veletržního týdne bude Avaya prezentovat, jak mohou cloudové inovace pomoci ke zlepšení odolnosti podniku uprostřed dnešních výzev spojených s provozem, od problémů s globálním dodavatelským řetězcem až po nedostatek zaměstnanců. 

Účastníci se s tématem „Inovace bez narušení běžného provozu“ seznámí prostřednictvím řady příkladů z různých odvětví, které demonstrují, jak platforma Avaya OneCloud™ Experience umožňuje organizacím poskytování dokonalých služeb zákazníkům a zaměstnancům bez nutnosti plošné obnovy technologií, která by narušila stávající provoz.  

„Organizace se předhánějí v uspokojování potřeb zákazníků a potřebují pokročilé funkce a možnosti, aby mohly poskytovat služby, které jejich zákazníci a zaměstnanci vyžadují. Potřebují ale také způsob zavádění těchto funkcí, který nezahrnuje problematické odpojování a nahrazování stávajících technologií,“ řekl Nidal Abou-Ltaif, prezident společnosti Avaya International. „Díky platformě Avaya OneCloud a jejímu rozsáhlému partnerskému ekosystému můžeme poskytovat cloudové funkce nad stávající infrastrukturou, což je pro naše zákazníky nesmírně důležité.“ 

Na veletrhu GITEX 2022 Avaya představí, jak „Inovace bez narušení běžného provozu“ umožňují organizacím zavádět pokročilé funkce pro uspokojení potřeb zákazníků a zaměstnanců, a zároveň zajistit stabilitu jejich stávajícího provozu. Příklady, které budou prezentovány na stánku společnosti Avaya na veletrhu GITEX zahrnují například: 

  • Metaverzum jako komunikační kanál: Tento koncept, který vytváří spojení mezi metaverzem a reálným světem, usnadňuje organizacím investice ve Spojených arabských emirátech. Využívá metaverzum jako komunikační kanál mezi agenty kontaktního centra a zákazníky. 
  • Digitální cesta zákazníka: Umožňuje společnostem získávat zákazníky zcela digitálně – počínaje reklamou na sociálních sítích, přes chat v sociální síti s podporou umělé inteligence až po prodej dovolené.
  • Proaktivní řízení vztahů se zákazníky: Využití pokročilých funkcí pro spolupráci k lepšímu řízení vztahů s klienty, stejně jako funkcí pro odchozí hovory pro upselling a biometrie podporované umělou inteligencí pro autentizaci.  
  • Umělá inteligence a analytika: Ukázka toho, jak mohou organizace využívat rozpoznávání lidí podle obličeje, chatboty, analýzu řeči a konverzační AI ke zlepšení zákaznické zkušenosti.
  • Ochrana veřejnosti: Chytrá dispečerská řešení a hromadná oznámení v kombinaci s integrací internetu věcí podporující budování bezpečnějších měst. 

Společnost Avaya na veletrhu GITEX hostí i řadu technologických partnerů, kteří zdůrazní šíři a hloubku ekosystému Avaya OneCloud pro zavádění nových služeb pro zaměstnance a zákazníky s minimálním narušením provozu. 

„Naším společným cílem je podpořit naše zákazníky v jejich digitální transformaci a poskytnout jim veškeré možnosti potřebné k tomu, aby se vše propojilo,“ uvedla Rukmini Glanard, EVP Global Sales, Services and Marketing ve společnosti Alcatel-Lucent Enterprise, která je vystavujícím partnerem společnosti Avaya. „Na veletrhu GITEX 2022 představíme naše silné partnerství se společností Avaya. S výhledem do budoucna spolupracujeme na poskytování nových hodnot a služeb našim zákazníkům díky na míru připraveným vertikálním řešením, která společně vytváříme.“  

Avaya se veletrhu GITEX Global účastní ve spolupráci se společnostmi Alcatel-Lucent Enterprise, Uniphore, Verint Systems, GS Lab, Imperium, Konnect Insights, LumenVox, Nectar, Sestek a TOPAZ. Stánek společnosti Avaya v Zabeel Hall v Dubai World Trade Centre lze navštívit od 10. do 14. října 2022. 

O společnosti Avaya

Firmy stojí na zkušenostech, které poskytují. Avaya Holdings Corp. (NYSE: AVYA) poskytuje miliony takových zkušeností každý den, když definuje budoucnost práce a přichází s inovacemi a partnerstvími, která umožňují zcela zásadní obchodní přínosy. Avaya cloudová komunikační řešení a multi-cloudový aplikační ekosystém podporují personalizované, inteligentní a bezstarostné zkušenosti zákazníků i zaměstnanců a pomáhají organizacím dosáhnout strategických cílů a požadovaných výsledků. Společně jsme odhodláni pomáhat rozšiřovat vaše podnikání poskytováním zkušeností, na kterých záleží. Více informací na http://www.avaya.com.