Sladký festival plný chutí a vůní přichází do Varyády

První ročník Sladkého festivalu si pro své návštěvníky připravila Varyáda 17. září od 10 hodin. Na každého jednoho z nich bude čekat obrovské množství čokolády a sladkostí v různých tvarech, příchutích a vůních. Bude to zajisté nejsladší událost roku, a stane se tak terčem pro všechny milovníky čokolád a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit a skvěle si pochutnat.

Program, který bude Sladký festival doplňovat, obchodní centrum zvolilo takový, aby vyhovoval všem návštěvníkům, i těm nejmenším. “Pro děti bude připravený stánek s malováním na obličej, fotokoutek pro celou rodinu a samozřejmě dárky z čokolády, ” říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace firmy EPG.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád a cukrovinek u více než 10 stánků. “Domluvili jsme účast prodejců jako například Adélčiny pralinky, Ten štrůdl, Slámové víno nebo Mazaný preclík. Chybět určitě nebudou ani takové klasiky jako Kafé z Branky a mnoho dalších, ” vysvětluje Martin Malý.

Kdo z návštěvníků bude mít čas a chuť, bude si moci vyrobit svůj vlastní čokoládový cupcake nebo lanýže. Všichni se mohou těšit na cukrářskou přehlídku od cukrářského učiliště v Karlových Varech, které bude připravovat cukrovinky dle zajímavých receptů, například nepečený čokoládový dort nebo tiramisu.

Pokud chcete ochutnat čokoládové pivo, pralinky, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 17. září 2022 do svých kalendářů.