IGNUM zmírňuje podmínky pro získání partnerských cenových programů

Od dnešního dne je možné získat partnerské slevy na nákup domén za výhodnějších podmínek, než tomu bylo doposud. Společnost IGNUM se rozhodla snížit výši obratu potřebnou pro získání výhodnějších cen domén. Změna se týká všech cenových programů – Množstevní sleva, Partner i Premium Partner.  (TZ)

Zákazníci portálu DOMENA.CZ mohou nyní u společnosti IGNUM získat přístup k partnerským ceníkům Množstevní sleva, Partner nebo Premium Partner za výhodnějších podmínek, než tomu bylo doposud. Společnost IGNUM se totiž rozhodla snížit minimální obraty pro získání výše uvedených ceníků.

Slevy na obratu přitom nejsou zrovna zanedbatelné, u partnerského programu Premium Partner klesl povinný obrat z původních 75 000 Kč o celých 25 000 Kč. Tímto krokem tak získá přístup k lepším cenám domén celá řada i menších resellerů. V případě nejnižší varianty partnerského ceníku Množstevní sleva totiž stačí roční obrat 3 000 Kč vč. DPH za doménové služby na portálu DOMENA.CZ za předchozích 12 měsíců.

Pokud zákazník nemá v systému DOMENA.CZ dostatečné množství služeb a celkový obrat nedosahuje požadované hodnoty, je možné zvýhodněné ceny získat zasláním chybějící částky na kredit uživatelského účtu. Pro zaslané finanční prostředky bude vystaven daňový doklad, který bude do celkového obratu započítán, a tím budou splněna požadovaná kritéria. Kredit pak bude zákazník používat pro snadnou úhradu objednávaných služeb.

Aktuální parametry jednotlivých cenových programů najdete na serveru DOMENA.CZ. Všechny nově registrované domény lze i v rámci této akce opatřit dalšími dodatečnými službami, jako je např. Doménová pojistka, která ochrání doménu proti propadnutí.

O společnosti IGNUM, s.r.o.

Společnost IGNUM je profesionální poskytovatel hostingových služeb a registrátor internetových domén, který si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům. IGNUM je členem sdružení CZ.NIC, NIX.CZ a RIPE, disponuje vlastní sítí a má statut ISP. IGNUM patří mezi největší české poskytovatele hostingových služeb, v současné době se počtem CZ domén ve své správě řadí na 3. místo. Další informace o službách společnosti IGNUM získáte na adrese www.IGNUM.cz.