Trend Micro představuje Titanium™ 2012 – ochranu vaší digitální existence

Společnost Trend Micro Incorporated (TYO: 4704; TSE: 4704), globální leader v oblasti internetových bezpečnostních řešení, dnes představila produktovou řadu bezpečnostních nástrojů určených k ochraně všech aspektů digitálního života zákazníků.  Počítačový zločin prorůstá čím dál hlouběji do všech částí internetového života, je stále zhoubnější a komplikované hrozby útočí na informace, ať už se nacházejí kdekoli.    (TZ)

Trend Micro™ Titanium  2012 má zákazníky vyzbrojit proti  škodlivým hrozbám, nezávisle na tom, jakých způsobem se šíří, nebo kde se snaží ukrýt.  Titanium 2012 staví na oceňovaném zabezpečení představeném poprvé roku 2010 a nabízí ucelenou, komplexní ochranu před stále rafinovanějšími hrozbami ohrožujícími digitální životní styl, chrání vše od rodinných fotografií a financí až po online nakupování a sociální sítě – ať už preferujete laptop, inteligentní telefon, tablet, našlápnuté herní PC, nebo všechny čtyři.

Mezi nové funkce detekce a čištění v produktu Titanium 2012 patří:

  • Zabezpečení sociálních sítí – Automaticky kontroluje vaši zeď a zřetelně označuje bezpečné a škodlivé odkazy na stránkách sociálních sítí, jako jsou Facebook a Twitter.

  • Čištění falešných antivirů – Vyhledává a eliminuje programy, které se tváří jako antivirový software (falešné AV), a zvyšuje tak celkovou míru úspěšné detekce a odstraňování malwaru.

  • Aktivní ochrana proti botnetům – Rozpoznává známé i neznámé botnety a další síťové hrozby.

  • Ochrana před viry v přenosných spustitelných souborech – Umožňuje rychlejší ochranu díky využití heuristických metod kontroly pro detekci v reálném čase.  Jakmile je potvrzena nákaza, odstraní metoda zálohování a obnovy zavirované soubory a obnoví jejich původní verze.

  • Řešení pro kontrolu balíků – Nová metoda kontroly pro detekci malwaru zakódovaného technologií pro tvorbu balíků, aby se zabránilo odhalení.  Když je při provádění dokončeno rozbalení zabaleného souboru, odešle behaviorální monitorovací stroj produktu Titanium 2012 spouštěč a potom zkontroluje rozbalený soubor s použitím souborových signatur.  Tato funkce podporuje režim kontroly v reálném čase.

Trend Micro nabízí rozšířenou ochranu prostřednictvím produktů s přidanou hodnotou v rámci balíku Titanium Maximum Security, poskytujících zabezpečení mobilní komunikace pro inteligentní telefony a tablety, včetně robustních nástrojů pro platformu Android v rámci Trend Micro™ Mobile Security Personal Edition a synchronizace a zálohování souborů a složek pomocí nástroje Trend Micro™ SafeSync™.   Titanium 2012 obsahuje také vylepšení funkcí Titanium Parental Controls (Rodičovská kontrola), Behavioral Monitoring (Monitorování chování) a Rootkit Detection and Removal (Zjišťování a odstraňování rootkitů).  V nedávném testu organizace AVTest.org vykázal produkt Titanium 2012 60% zlepšení v oblasti detekce a odstraňování rootkitů, podvratné formy malwaru, která se jen obtížně zjišťuje.Produkt Titanium 2012 je založen na infrastruktuře Smart Protection Network™, která spotřebitelům zajišťuje robustní ochranu proti hrozbám.  Technologie Smart Protection Network získala první místo mezi ochrannými nástroji v 10 různých testech provedených třemi nezávislými testovacími pracovišti od září 2009.  Protože je řešení poskytované z cloudu, využívá Titanium 2012 ve srovnání s ostatními bezpečnostními produkty méně než polovinu paměti a místa na disku a zároveň zajišťuje nejaktuálnější ochranu a aktivně zastaví hrozby dřív, než dorazí ke spotřebiteli, to vše s uživatelsky přívětivým rozhraním a bezúdržbovým nastavením.Produkt Titanium 2012 je dostupný ve třech balících, z nichž každý má splňovat specifické potřeby rodin a jednotlivců.  Produktovou řadu Titanium 2012 lze koupit v internetovém obchodě Trend Micro, u maloobchodních partnerů ve vybraných zemích a u četných maloobchodníků online.„My v Trend Micro se ze všech sil snažíme pomáhat našim zákazníkům a jejich rodinám využívat vše, co jim může internet nabídnout, bez váhání a beze strachu,“ prohlašuje Karen Hicks, marketingová ředitelka spotřebitelských produktů pro Evropu, Střední východ a Afriku společnosti Trend Micro. „Chápeme, že internet hraje v životech spotřebitelů stále významnější úlohu, ať už jde o nákupy, bankovnictví nebo komunikaci s přáteli – a to nejen doma, ale i na cestách a z různých přístrojů.  Titanium™ 2012 dále zdokonaluje ochranu poskytovanou našimi produkty a náš inovativní přístup poskytování služeb z cloudu nám umožňuje aktivně bránit online zážitky zákazníků. Tento produkt přináší nové funkce pro podporu každodenních potřeb, včetně ochrany sociálních médií a mobilních přístrojů, a nabízí maximální možné bezpečí a zabezpečení digitálního životního stylu našich zákazníků.“Cena:

Trend Micro Titanium Antivirus+: od 750,- Kč (1 uživatel/1 rok)
Trend Micro Titanium Internet Security:  od 1000,- Kč (1 uživatel/1 rok)
Trend Micro Titanium Maximum Security: od 1500,- Kč (3 uživatelé/1 rok)

Funkce a přínosy produktové řady Titanium 2012

Trend Micro Titanium Antivirus +

Trend Micro Titanium Internet Security Trend Micro Titanium Maximum Security
Základní ochrana pro bezproblémové využívání elektronické pošty a surfování po webu

  • Aktivně zastavuje hrozby dřív, než se k vám dostanou.
  • Ve srovnání s ostatními bezpečnostními produkty potřebuje méně než polovinu paměti a místa na disku.
  • Intuitivní rozhraní se snadnou instalací a ovládáním.
  • Zabezpečení s jednoduchým, bezúdržbovým nastavením — nebude vás obtěžovat výstrahami ani překryvnými okny.
Rozšířená ochrana pro vaši rodinu — připojení s důvěrou

Všechny základní funkce a navíc:

  • Kontrola a monitorování přístupu dětí k internetu a obsahu, který prohlížejí, díky rodičovské kontrole.
  • Prevence odcizení dat chrání soukromé informace jako čísla kreditních karet, e-mailové adresy a hesla.
  • Optimalizuje výkon vašeho PC a pomáhá chránit vaše soukromí díky čištění registru a dočasných souborů a odstraňování historie prohlížení a souborů cookie.
  • Zahrnuje účet Trend Micro SafeSync o velikosti 2 GB pro přístup k vašim fotografiím, dokumentům a dalším souborům, jejich synchronizaci a sdílení.
Maximální ochrana vaší digitální existence — bezpečnostní řešení zajišťující vše v jednom

Veškeré výhody Internet Security a navíc:

  • Chrání před škodlivými odkazy na stránkách sociálních sítí, jako jsou Facebook a Twitter.
  • Nástroje zabezpečení dat jako trezor a skartovačka souborů zabezpečí vaše nejdůležitější dokumenty.
  • Zahrnuje účet Trend Micro SafeSync o velikosti 10 GB pro přístup k vašim fotografiím, dokumentům a dalším souborům, jejich synchronizaci a sdílení.
  • Obsahuje Trend Micro Mobile Security Personal Edition rozšiřující zabezpečení i na vaše mobilní telefony a tablety, včetně robustních nástrojů pro platformu Android.

O společnosti Trend Micro

Trend Micro Incorporated (TSE:4704), globální leader v oblasti zabezpečení z cloudu, pomáhá pomocí svých řešení pro zabezpečení internetového obsahu a správu hrozeb pro podniky i jednotlivce vytvářet bezpečný svět pro výměnu digitálních informací.  Jsme průkopníkem zabezpečení serverů s více než 20 lety zkušeností, dodáváme špičkové zabezpečení pro klienty, servery i z cloudu, které odpovídá potřebám našich zákazníků a partnerů, rychleji zastaví nové hrozby a chrání data ve fyzickém a virtualizovaném prostředí i v prostředí cloudu.  Naše špičkové technologie, produkty a služby pro zabezpečení z cloudu cloud computingu založené na infrastruktuře Trend Micro™ Smart Protection Network™ zastaví hrozby tam, odkud pocházejí – na internetu – a jsou podporovány více než tisícovkou odborníků z celého světa.

Další informace o společnosti Trend Micro Incorporated a jejích produktech a službách jsou k dispozici na webu http://www.trendmicro.cz/. Tato zpráva Trend Micro i další oznámení jsou k dispozici na adrese http://trendmicro.mediaroom.com/ a v rámci kanálu RSS na adrese www.trendmicro.com/rss.  Nebo sledujte naše zprávy na Twitteru (@TrendMicro).