CCA nabírá zaměstnance a posiluje pozici v oblasti ECM

Společnost CCA, přední poskytovatel informačních systémů pro správu dokumentů, rozšiřuje řady svých zaměstnanců, během posledního půl roku zvýšila počet pracovníků o více než 15 procent. (TZ)

„Vzhledem k rostoucí poptávce po řešeních pro správu dokumentů a řadě úspěšných projektů, které jsme v poslední době realizovali, průběžně nabíráme programátory a analytiky, kteří podpoří náš další rozvoj v této perspektivní oblasti,“ říká Martina Marešová, ředitelka CCA, a pokračuje: „V náboru odborníků se zkušenostmi z ECM projektů hodláme pokračovat i nadále.“

Jako vedoucí oddělení vývoje a programování nastoupil do CCA David Wegschmied. Přišel ze společnosti Inter-Informatics, kde působil jako programátor, analytik a později hlavní softwarový architekt. Podílel se na vývoji rozsáhlých řešení, například manažerského systému pro Airbus Deutschland, DMS systému pro ČEZ nebo softwaru pro displeje drážních vozidel pro Škoda Transportation. Wegschmied vystudoval Západočeskou univerzitu v Plzni, obor Softwarové inženýrství. Je ženatý a bezdětný, ve volném čase rád sportuje – hraje národní házenou, hokej nebo relaxuje na rybách.

O společnosti CCA

CCA je předním poskytovatelem informačních systémů se zaměřením na správu dokumentů. Na trhu působí od roku 1991, v současnosti má obrat přes 200 milionů korun a 70 zaměstnanců v Praze, Plzni a v Brně. Mezi významné zákazníky patří mimo jiné ČSA, Letiště Praha, Madeta, Škoda JS, Tatra, Toyota Tsusho Europe a 200 soudů a zastupitelství. CCA je předním lokálním partnerem společností Oracle, Adobe, IBM, Microsoft a SAP. Více na www.cca.cz.