Vánoční soutěž s doménou EU o tablety iPad 2

Praha, 24. 11. 2011 – Společnost IGNUM se zapojila do vánoční soutěže sdružení EURid, ve které je možné za registrace domén EU každý týden vyhrát jeden ze dvou tabletů iPad 2. Zákazníci systému DOMENA.CZ navíc ke každé nově registrované doméně EU získají další rok registrace zdarma. (TZ)

Soutěže se mohou zúčastnit jednotlivci i firmy z členských států EU, kteří si na DOMENA.CZ v období od 24. listopadu do 25. prosince 2011 zaregistrují alespoň jednu EU doménu, a na stránce www.winwith.eu/cs odpoví na tři jednoduché otázky.

V průběhu soutěže budou každý týden vybráni 2 výherci, kteří správně zodpověděli první otázku a jejichž odpověď na druhou otázku bude co nejblíže skutečnosti. Vyhodnocení proběhne ve dnech 2., 9., 16. a 27. prosince 2011. Všechny nevýherní přihlášky do soutěže mají ještě jednu šanci 27. ledna 2012, kdy budou určeni 2 výherci, kteří správně odpověděli na první otázku a jejichž odpověď na třetí otázku bude co nejpřesnější. Soutěžící se mohou přihlásit s každou EU doménou, registrovanou mezi 24. listopadem a 25. prosincem 2011, a zvýšit tak svoji šanci na výhru.

„EURid připravil lákavou vánoční soutěž, ke které my přidáváme ještě něco navíc. Za každou roční registraci nové EU domény získají naši zákazníci další rok zdarma. Akce 2 roky za cenu 1 platí až do konce roku 2011,“ řekl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „EU domény jsou atraktivní nejen pro firmy s nadnárodní působností, ale například i pro soukromé osoby, které již nemohou získat požadované doménové jméno s koncovkou CZ.“

Soutěžní otázky a podrobná pravidla soutěže jsou k dispozici na adrese www.winwith.eu/cs. Další rok registrace navíc lze ke každé nové EU doméně získat při registraci prostřednictvím systému DOMENA.CZ.

O společnosti IGNUM, s.r.o.

Společnost IGNUM je profesionální poskytovatel hostingových služeb a registrátor internetových domén, který si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům. IGNUM je členem sdružení CZ.NIC, NIX.CZ a RIPE, disponuje vlastní sítí a má statut ISP. IGNUM patří mezi největší české poskytovatele hostingových služeb, v současné době se počtem CZ domén ve své správě řadí na 3. místo. Další informace o službách společnosti IGNUM získáte na adrese www.IGNUM.cz.