Server Podnikatel.cz mění strukturu obsahu, logo a modernizuje design

K letošním Vánocům si server Podnikatel.cz nadělil dárek v podobě nového webu a loga. Hlavní změny spočívají ve významně zjednodušené struktuře stránek, lepším propojení souvisejícího obsahu a odlehčené grafice. Po serverech Měšec.cz a Lupa.cz tak Internet Info pokračuje v sérii úspěšných redesignů, které sjednocují stavbu a jednotlivé prvky online portfolia vydavatelství. (TZ)

Business server Podnikatel.cz dnes svým čtenářům představil svou inovovanou podobu. Na první pohled nejviditelnější změnou je nová odlehčená grafika působící čistým, vzdušným dojmem. Kompletně se transformovalo také členění sekcí serveru, kdy vznikly zcela nové tematické rubriky, které lépe propojují související obsah.

Novinkou je také zmodernizované logo Podnikatel.cz, které lépe odpovídá požadavkům serveru a koresponduje s jeho vizuálním stylem. Zásadně se proměnil font písma a základní barvy loga – modrá a žlutá – se posunuly do tmavších odstínů.

„Od svého vzniku v roce 2007 prochází server Podnikatel.cz grafickými změnami již potřetí. Snažíme se tak neustále, kontinuálně přizpůsobovat potřebám našich čtenářů. Věříme, že nová zjednodušená struktura webu a intuitivnější členění ještě více přispěje k maximální přehlednosti a snazší orientaci v obsahu,“ upřesňuje šéfredaktor serveru Podnikatel.cz Michael Hovorka.

I nadále bude Podnikatel.cz na denní bázi připravovat atraktivní informační servis a aktuální zpravodajství ze světa ekonomiky a podnikání a v neposlední řadě přinášet i praktické nástroje a služby pro byznys. To vše v rámci nově uspořádaných rubrik:

  • Start podnikání

  • Daně a účetnictví

  • Obchod a marketing

  • Právo a zákony

  • Zaměstnanci a HR

  • Peníze a úspory

  • IT a byznys

Do nového vydání nachystala redakce serveru Podnikatel.cz řadu zajímavých obsahových Speciálů, jež mají svými informacemi napomáhat především začínajícím podnikatelům. Patří mezi ně například témata jako Daně z příjmů, DPH, Firemní finance, Online reklama, Marketingové tipy, Cloud Computing a mnohá další.

Součástí webu jsou tradičně i zákony v platném znění, nejrůznější formuláře, vzory smluv, chytré kalkulačky, databáze úřadů, firem a živnostníků, sekce s odbornými publikacemi a online účetnictví. Nyní jsou však tyto cenné zdroje informací a šikovné nástroje ve struktuře obsahu serveru mnohem lépe viditelné. Také diskusní fórum je více propojené s aktuálním a souvisejícím obsahem.

Podnikatel.cz (www.podnikatel.cz) přináší podnikatelům a živnostníkům kompletní informační servis pro úspěšný byznys: aktuální zpravodajství ze světa ekonomiky a podnikání, pravidelné tematické speciály, rady a tipy pro podnikatele, databázi zákonů, formulářů a smluv, nebo také adresář firem a úřadů.

Internet Info, s.r.o. (www.iinfo.cz) představuje jednu z největších mediálních společností českého internetového trhu. Je vydavatelem řady specializovaných zpravodajských a zábavních serverů, které patří ke špičce ve svém oboru. Současně se zaměřuje na produkci odborných konferencí, seminářů a školení.