Společnost InterSystems získala certifikaci ISO 9001:2008

Praha, Česká republika, 1. února 2012 – Společnost InterSystems, světový lídr v pokročilých databázových a integračních technologiích a technologiích pro analýzu, oznámila, že získala certifikaci ISO 9001:2008. (TZ)

Norma ISO 9001:2008 je uznávána na mezinárodní úrovni jako standard pro řízení kvality. Udělená certifikace se vztahuje na všechny procesy spojené s vytvářením produktů a služeb založených na vysoce výkonné databázi InterSystems Caché a integrační a vývojové platformě InterSystems Ensemble, které jsou realizovány nebo řízeny z ústředí firmy v Cambridgi v USA.

Udělení této certifikace je jedním z logických kroků ve vývoji společnosti InterSystems, která byla založena v roce 1978 v americkém státě Massachusetts a dnes má své pobočky ve 23 zemích světa. „Společnost InterSystems kladla od samého počátku důraz na poskytování softwaru špičkové kvality,“ říká John Paladino, viceprezident InterSystems pro klientské služby. „Jak roste spokojenost našich klientů, která je motorem našeho celosvětového růstu, je více než kdy dříve důležité udržet a průběžně zvyšovat kvalitu našich firemních procesů.“

„Naši zákazníci požadují vysoce spolehlivý software a právem očekávají od svých technologických partnerů, že budou schopni modelovat a řídit používané procesy,“ pokračuje Paladino. „Existence certifikovaných procesů minimalizuje rizika a pomáhá zajistit, aby si služby a procesy nejenom uchovávaly prokázanou úroveň kvality, ale také se dlouhodobě zdokonalovaly.“

O společnosti InterSystems

Společnost InterSystems patří mezi světové softwarové lídry. Sídlí v Cambridge v americkém státu Massachusetts a má pobočky ve 23 zemích. InterSystems dodává pokročilé softwarové technologie pro převratné aplikace. InterSystems Ensemble® je platforma pro hladkou integraci a vývoj propojitelných aplikací. InterSystems Caché® je vysoce výkonná objektová databáze, která umožňuje vytvářet rychlejší a škálovatelnější aplikace. InterSystems DeepSee™ je software, který do transakčních systémů přidává vestavný nástroj pro podnikovou inteligenci (Business Intelligence) fungující v reálném čase, což umožňuje činit lepší rozhodnutí spojená s řízením firmy. InterSystems HealthShare™ je strategická platforma pro zdravotnickou informatiku a vytvoření systému elektronických zdravotních záznamů (EHR) na regionální či celostátní úrovni. InterSystems TrakCare™ je pokročilý webový informační systém pro propojenou zdravotní péči, s nímž lze rychle využívat výhod elektronických záznamů o pacientech. Více informací najdete na InterSystems.com, www.youtube.com/InterSystemsCorp, www.facebook.com/InterSystems nebo na @InterSystems on Twitter.