Centrum.cz představuje nový TV program

Centrum Holdings spustilo ostrou verzi nového TV programu a inovuje tak oblíbenou službu na Centrum.cz. Nový TV program je optimalizován pro iPhone, iPad a Android. (TZ)

Uživatelé si jej mohou nově prohlížet v řádkovém i sloupcovém formátu. Moderní grafika a ovládací prvky jsou vyladěny tak, aby umožnily co nejintuitivnější ovládání. Program obsahuje filtr pro vyhledávání pořadů podle jejich typu. Doplňují jej tipy na zajímavé pořady, které si může uživatel případně skrýt, aby získal větší prostor pro procházení programu.

„Nový TV program dosáhl již v testovacím režimu beta verze velmi dobrých výsledků. V porovnání s beta verzí starého formátu zaznamenal dvojnásobek prohlédnutých stránek a uživatelé na něm strávili o 40 % času navíc,“ říká Daniela Hornáčková, produktová manažerka Centrum Holdings.

Do budoucna bude TV program rozšířen o funkci upozorňování na vybrané pořady, vlastní seznam vybraných pořadů a diskusi diváků.

Link na ostrou verzi: http://tvprogram.centrum.cz
Link na mobilní verzi: http://t.tvprogram.centrum.cz
Link na video průvodce: http://bit.ly/wwsPP2

O Centrum Holdings:
Centrum Holdings je internetová společnost působící ve střední a východní Evropě, s celkovou návštěvností 6,4 milionů uživatelů.
V ČR osloví měsíčně více jak 3,7 milionu návštěvníků. Provozuje například tyto produkty a služby:
Portály: Centrum.cz, Atlas.cz, Centrum.cz Mail
Obsahové weby: Aktuálně.cz, Žena.cz, Bleskově.cz, Crazycafe.cz, Deník Insider
Transakční weby: Amplión.cz, Jiskření.cz, SW.cz, dovolena.centrum.cz
Oborové a specializované weby: Cars.cz, RealityMix.cz, Stahuj.cz, Najisto.cz, Amapy.cz
Full servisová agentura pro malé a střední podniky: Agentura Najisto