K2 atmitec na Mezinárodním strojírenském veletrhu

Ostrava, 20. 9. 2012 – Společnost K2 atmitec se v letošním roce úspěšně zúčastnila Mezinárodního strojírenského veletrhu a hojný počet účastníků přivítala u vlastního stánku v pavilonu C. (TZ)

„Pro účast na veletrhu jsme se rozhodli z důvodu navázání nových partnerských vztahů a prohloubení stávající spolupráce s našimi zákazníky. Jsem proto rád, že se akce vydařila a velká návštěvnost MSV nás mile překvapila,“ říká Pavel Motan, obchodní ředitel K2 atmitec.

Počet vystavujících firem na MSV meziročně vzrostl o 17 procent na 1873, což je nejlepší výsledek od roku 2008. Firmy přijely ze 32 zemí a podíl zahraničních účastníků poprvé v historii překročil 50 procent. Mimořádná byla účast ze zemí s rychle rostoucí ekonomikou, tzv. skupiny BRIC. Ve srovnání s loňskem se obsazená výstavní plocha zvýšila o 8 procent a přibližně každá druhá expozice prezentovala technologické inovace, často špičkové světové úrovně. Během prvních čtyř dnů si veletrh prohlédlo 70 tisíc návštěvníků z 50 zemí a celková návštěvnost podle odhadu dosáhne úrovně loňského ročníku.

Mezinárodní strojírenský veletrh stál v čele celého komplexu specializovaných veletrhů strojírenského a technologického zaměření, který zahrnuje Mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů IMT, Mezinárodní slévárenský veletrh FOND-EX, Mezinárodní veletrh svařovací techniky WELDING, Mezinárodní veletrh plastů, pryže a kompozitů PLASTEX a Mezinárodní veletrh technologií pro povrchové úpravy PROFINTECH. Zvýrazněným tématem byl bienální projekt AUTOMATIZACE – měřicí, řídicí, automatizační a regulační technika a nabídku doplňoval Mezinárodní veletrh bezpečnosti a ochrany zdraví při práci INTERPROTEC.

„Účast na této akci je pro většinu vystavujících firem vizitkou jejich úspěšného působení na českém i zahraničním trhu, známkou inovativního přístupu a neustálého rozvoje. Meziroční nárůst vystavovatelů tak jen dokazuje, že počet těchto firem trvale stoupá, a nás těší, že jsou mezi nimi vidět i naši zákazníci,“ dodává Motan.

 

O společnosti

Společnost K2 atmitec s.r.o. vznikla v roce 1991 a po dlouholetém působení na trhu informačních technologií patří mezi přední výrobce a dodavatele informačních systémů. Postupem času společnost rozšířila pole své působnosti a nyní se na trhu profiluje jako dodavatel komplexních ICT řešení šitých na míru zákazníka. Společnost zaměstnává špičkové programátory, vysoce kvalitní projektové manažery a konzultanty, kteří profesionálně řídí implementaci do prostředí zákazníka. V současnosti pracuje jen s IS K2 více než 13 000 uživatelů v rozmanitých společnostech v různých zemích světa.