Využijte Eurovíkendy se Zapakatel.cz, poznávejte i nakupujte (nejen) po Evropě

Praha 2. října 2012 – Zapakatel.cz, jeden z nejsilnějších českých slevových serverů, výrazně rozšiřuje od tohoto podzimu nabídku Eurovíkendů. Letecky můžete cestovat do řady atraktivních destinací, vše v nabídkách od prověřených cestovních kanceláří. Eurovíkend je ideální příležitostí pro vánoční nákupy, ale i pro každého, kdo chce poznávat zajímavá místa. Vydejte se do světa se Zapakatel.cz. (TZ)

Léto je už za námi, ale podzimní Evropa je beztak krásná.  V zimní sezóně pak Zapakatel.cz pomůže uspokojit chuť po lyžování, nebo zajistit výlety do tepla nákupních center.
„Konkurenti o nás říkají, že jsme fenomenální v cestování. Letošní podzim to ukáže ještě více, než jindy,“ říká Tomáš Carba, marketingový manažer Zapakatel.cz. „Každý druhý den nabídneme možnost cestovat po celé Evropě za mimořádné ceny. A máme v plánu s touto nabídkou pokračovat až do jara příštího roku,“ dodává.

Se Zapakatel.cz si budete moci snadno dovolit víkendy v evropských městech, jako je Řím, Paříž, Londýn, i řada dalších míst. Vše je  zajištěno prověřenými a zkušenými cestovními kancelářemi, včetně dopravy. Tradice Eurovíkendů je na Zapakatel.cz podložena desítkami již uskutečněných nabídek se stovkami spokojených cestovatelů. Eurovíkendy jsou příležitostí pro vánoční nákupy, ale i pro poznávání zajímavých míst. V případě zájmu o něco více exotického či vzdáleného Zapakatel.cz uspokojí i tyto nároky – například v podobě leteckého zájezdu do Číny nebo New Yorku.

Eurovíkendy (a cestování vůbec) patří na Zapakatel.cz dlouhodobě k oblíbeným nabídkám. Lidé si za výhodné ceny mohou rychle a snadno pořídit několik dní v řadě atraktivních míst nebo si prostřednictvím Zapakatel.cz zajistit i kompletní dovolenou. Právě v oblasti cestování je Zapakatel.cz dlouhodobě jedním z nejúspěšnějších slevových serverů.

O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je jeden z nejsilnějších českých slevových serverů a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé nakupovat speciální nebo nevyužité vouchery, platit v hotovosti či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace. V září 2011 bylo otevřeno druhé zákaznické centrum v Brně.

Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz a Zabagatel.sk), Twitter.com (@Zapakatel.cz),  Google+ (Zapakatel.cz) a Foursquare (Zapakatel.cz).