Evropské adventní trhy a skvělý průvodů čertů v Badenu se Zapakatel.cz

Praha 8. října 2012 – Zapakatel.cz, jeden z nejsilnějších českých slevových serverů, začal nabízet výhodné jednodenní zájezdy na adventní trhy ve významných evropských městech. Vedle Drážďan, Norimberku či Salzburgu je v nabídce i rakouský Baden a tamní neuvěřitelný průvod čertů. (TZ)

Zapakatel.cz  od října nabízí jednodenní zájezdy na adventní trhy v řadě evropských měst – v nabídce jsou aktuálně Vídeň, Salzburg a Schladming, Norimberk, Drážďany a rakouský Baden.  Vedle adventní atmosféry jsou podobné zájezdy vhodné pro pořízení osobitých dárků pro blízké.

Velmi netradiční je rakouský Baden s neuvěřitelným průvod čertů (až 150 typických rakouských čertů ve fantastických maskách), každoroční aktivitou známou pod názvem Krampuslauf či Perchtenlauf. Počátky této mysteriózní alpské tradice přitom sahají až do šestnáctého století a souvisí se starověkou bohyní Frau Perchta.

O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je jeden z nejsilnějších českých slevových serverů a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé nakupovat speciální nebo nevyužité vouchery, platit v hotovosti či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace. V září 2011 bylo otevřeno druhé zákaznické centrum v Brně.

Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz a Zabagatel.sk), Twitter.com (@Zapakatel.cz),  Google+ (Zapakatel.cz) a Foursquare (Zapakatel.cz).