Servodata představí zákazníkům Windows 8

Praha, 16. října 2012 – Společnost Servodata, jeden z největších partnerů společnosti Microsoft v oblasti licenčních programů na českém trhu, pořádá pro své zákazníky seminář, na kterém představí nový operační systém Windows 8. Akce Windows 8 – Revoluce v uživatelském rozhraní proběhne v úterý 30. října od 8.30 hodin v pražském sídle společnosti Microsoft. (TZ)

Tým obchodní divize Abakus společnosti Servodata připravil pro návštěvníky semináře přehled novinek v operačním systému Windows 8, informace o licenčních podmínkách a možnostech upgradu z přechozích verzí i příležitostech pro získání benefitů při nákupu licencí. Účastníci se zároveň dozvědí o systémech správy licencí pro maximalizaci efektu z využití pořízeného softwaru Microsoft.

Účast na semináři o Windows 8 je pro koncové zákazníky multilicenčních programů softwaru Microsoft bezplatná, pro registraci stačí zaslat e-mail na adresu stranska@servodata.net.

Servodata působí na českém a slovenském trhu jako Microsoft Large Account Reseller (LAR) a na trhu českém i jako Service Provider License Agreement Reseller (SPLAR). Servodata jsou rovněž členem prestižního klubu Solution Partners. Svým zákazníkům pomáhají Servodata analyzovat prostředí IT provedením softwarového či licenčního auditu, na jehož základě navrhují licenční specialisté vhodnou licenční strategii, s cílem optimalizace nákladů na softwarové licence produktů Microsoft při jejich správném a legálním využití.

 

O společnosti Servodata

Cílem Servodat  je umisťovat špičkové produkty a služby na trh IT, zpřístupnit je svým zákazníkům a stát se tak silným partnerem v posilování jejich konkurenceschopnosti.

Servodata  se dlouhodobě specializují na oblast podnikové infrastruktury ICT. Portfolio produktů a služeb zahrnuje zejména dodávky a správu licencí softwaru Microsoft, Red Hat a Adobe, bezpečnostní technologie, infrastrukturní software a oblast ukládání dat. S obratem přes miliardu korun patří Servodata dlouhodobě mezi 30 nejvýznamnějších ICT společností na českém i slovenském trhu. Dynamicky se rozšiřující síť obchodních partnerů Servodat dnes tvoří více než 500 společností.

Společnost získala certifikace Systému řízení jakosti ISO 9001:2000, Systému řízení bezpečnosti informací ISO 27001:2005 i certifikaci „TAJNÉ“ udělenou Národním bezpečnostním úřadem. Servodata mají přímý vztah k výrobcům, spolupracují s partnerskými sítěmi dodavatelů řešení, systémových integrátorů a prodejců. Od svého založení v roce 1991 působí Servodata v regionu EMEA, s centrálou v Praze a pobočkou v Bratislavě.

Další informace najdete na webových stránkách www.servodata.net.