Cisco Beerfest bavil. Na akci Tech Data přišlo přes 170 resellerů

Praha, 5. 11. 2012 – Jako velmi povedený hodnotí zástupci předního českého IT distributora Tech Data Distribution i tuzemské pobočky společnosti Cisco historicky první Cisco Beerfest. Na setkání u piva do areálu Pivovaru Staropramen dorazilo přes 170 resellerů. (TZ)

Odpolední část programu se nesla především ve znamení „boření mýtů“. Zástupci společností vysvětlovali, že produkty Cisco nejsou určeny pouze velkým firmám.

„Naši obchodní partneři si často myslí, že je Cisco drahé, nebo že je složité a není pro každého. To není pravda, stejně jako je nesmysl, že Cisco znamená jen switching a routing. My nabízíme výhodné řešení i pro malé zákazníky. Proto jsme se rozhodli bořit mýty a ukázat možnosti, jak se značkou Cisco nejvýhodněji spolupracovat,” říká Jaroslav Salva, šéf Azlanu, VAD divize společnosti Tech Data Distribution.

Cisco Beerfest byl zároveň vyvrcholením kampaně, jež představuje výhody spolupráce Tech Data Distribution a Cisco. „Naším cílem bylo představit úzké propojení mezi námi a Cisco. Pro naši společnost je tento výrobce strategický a snažíme se při jeho distribuci poskytovat maximální podporu a dávat zákazníkům řešení s přidanou hodnotou. Proto jsem rád, že pozvání na akci přijal i generální ředitel české pobočky Cisco Jiří Devát,“ doplnil Jaroslav Salva.

Součástí akce bylo také vyvrcholení dvouměsíční soutěže „Hraj o Dubaj“, kdy každá zářijová a říjnová objednávka hardware produktů Cisco znamenala postup do slosování o luxusní víkend pro dvě osoby v metropoli Spojených arabských emirátů. Vítěz byl vylosován přímo z účastníků Cisco Beerfestu.

Více informací o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz; www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 125 000 resellerům ve více než 100 zemích po celém světě efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie.  Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 26,5 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2012. Více informací najdete na: www.techdata.com.