Ringier Axel Springer CZ zveřejňuje ceník online inzerce pro rok 2013

Ringier Axel Springer CZ, č. 7 na českém internetovém trhu*), nabízí online inzertním klientům kumulovaný zásah přes 1,8 milionu RU/měsíc**).  Vydavatelství již nyní zveřejňuje ceník online inzerce pro rok 2013. (TZ)

Kromě nabídky standardních reklamních formátů na serverech Blesk.cz, Bleskprozeny.cz, Bleskpromuze.cz, BleskHobby.cz, iSport.cz, Abicko.cz, Auto.cz, Ahaonline.cz (od ledna 2013 redesignovaný a zaměřený více na cílovou skupinu ženy), Reflex.cz a Sleviste.cz obsahuje ceník i nabídku speciálních reklamních formátů, PR článků, video reklamy, direkt mailu či mobilní reklamy. Novinkou od 04/2013 bude možnost behaviorálního cílení v několika kategoriích, samozřejmostí je již nyní fungující cílení na konkrétní značku, klíčová slova, kraje atd. Rozšiřují se také u klientů velice žádané varianty WOMEN’S PACK zahrnující tituly s vysokou převahou návštěvnosti žen (nově kombinace Bleskprozeny.cz + Ahaonline.cz) a MEN’S PACK kombinující tituly s vysokou převahou návštěvnosti mužů (nově balíček Auto.cz, Reflex.cz, iSport.cz a Bleskpromuze.cz).

Oproti loňskému roku zavádí Ringier Axel Springer CZ speciální koeficient 0,8 u CPT v low season (leden, únor, červenec a srpen) a levnější CPT na Auto.cz (u některých formátů až o 50 Kč). Zároveň díky široké nabídce cross mediálních balíčků, které kombinují inzerci v internetových a tištěných titulech vydavatelství, zůstávají u online inzerce i pro rok 2013 zachovány standardní agenturní provize.

Online ceník vydavatelství Ringier Axel Springer CZ pro rok 2013 včetně náhledu pozic a technických specifikací najdete na www2.ringieraxelspringer.cz/onlinecenik.

*) PV, Netmonitor, 09/2012

**) Zdroj: Netmonitor, 09/2012

Ringier Axel Springer CZ je multimediální vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tištěné tituly čte více než 3,8 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě a významný podíl dosahuje i na internetu.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice také virtuální mobilní operátor BLESKmobil a dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.