Data ve zlatém pouzdru – TRANSCEND JetFlash 520G

V Brně, 14. prosince 2012 – Přenosné pamětí umí být funkční a praktické, ale mohou se také stát zajímavým estetickým doplňkem. Pro uživatele, kteří ocení eleganci, firma TRANSCEND připravila paměti JetFlash 520G pokryté 24 karátovým zlatem. (TZ)

JetFlash 520G jsou navrženy tak, aby potěšily oko a zároveň zajistily bezpečnost našich souborů. Pozlacené, kovové pouzdro je voděodolné a chrání před prachem a účinky nárazů.

Hmotnost pouhých 5,3 gramů a rozměry 37,3mm x 12,2mm x 4,5mm umožňují pohodlné přenášení dat v peněžence nebo i v nejmenší kapse. Paměť je dodávána včetně koženého řemínku, který umožňuje např. připevnění ke klíčům.

TRANSCEND JetFlash 520 G jsou nabízeny ve třech kapacitních provedeních: 8, 16 a 32GB. Je dostupná také verze v stříbrné barvě, označená JetFlash 520S. Pouzdro bylo vyrobeno z čisté zinkové slitiny.

Firma Transcend dodává své výrobky včetně softwaru Transcend Elite, který obsahuje nářadí pro zálohování a obnovu dat a šifrování souborů. Software nabízí také možnost blokování přístupu k počítači – bez flash paměti nebude možné ho spustit.

Cena:  Předpokládané maloobchodní ceny s DPH paměti JetFlash 520G/S činí:

32GB: 690,- s DPH, 16GB: 370,- s DPH, 8GB: 230,- s DPH

Záruka: Na uvedené zařízení se vztahuje doživotní záruka výrobce.
Specifikace:

Model

JetFlash 520G/520S

Rozhraní

USB2.0

Hmotnost [g]

5,3

Rozměry [mm]

37,3 x 12,2 x 4,5

Dodatečné aplikace

Transcend® Elite

Systémové požadavky

PC nebo notebook s USB portem
– Microsoft Windows 2000
– Microsoft Windows ME
– Microsoft Windows XP
– Microsoft Windows Vista
– Microsoft Windows 7

– Microsoft Windows 8
– Mac OS 9.0 nebo novější
– Linux Kernel 2.4.2 nebo novější

Více informací: www.transcend-info.com 

O společnosti TRANSCEND
Společnost TRANSCEND je ve světě známá jako výrobce pamětí a počítačových příslušenství. Společnost, založena v roce 1988, nabízí kompletní řadu paměťových modulů, USB pamětí, mobilní pevné disky, pevné disky, MP3, paměťové flash karty, čtečky karet a multimediální výrobky. Výrobní závody TRANSCEND se nachází na Taiwanu a v Čině; firma má své pobočky v Spojených státech, Velké Británie, Německu, Holandsku, Japonsku, Korei a Čině.