Digitální televize do kapsy – Point Of View DVB-T.

V Brně.1.3.2013, Společnost Point Of View uvedla na trh novinku v podobě microUSB DVB-T tuneru pro mobily a tablety. (TZ)

Již každému se určitě stalo, že propásl svůj oblíbený program nebo důležitou sportovní událost a to jen proto, že jste neměli možnost být doma u televize.
Toto se již nemusí opakovat, protože společnost Point Of View přišla s řešením, POV DVB-T TV dongle do microUSB pro tablety a mobilní telefony a tak je možné sledovat televizi již kdekoliv, na zastávce, ve škole, v práci, prostě všude kde člověka jen napadne.

Point Of View DVB-T dongle má velice kompaktní rozměry. Oproti své velikosti však nabízí úžasný obraz a velký zážitek ze sledování na vašem Android zařízení.
Díky tomu jak je POV DVB-T TV do micro USB navrženo, není nutné další napájení a tuner je napájen přímo z micro USB.

Vysokou úroveň signálu zajistí odnímatelná mobilní teleskopická anténa, kterou lze nahradit i stolní anténou s magnetem pro lepší stabilitu. Instalace DVB-T tuneru je velice jednoduchá a stačí stáhnout aplikaci Google Play.

Mezi podporovanými zařízeními nenaleznete pouze kompletní řadu tabletů Point Of View, ale i další tablety a mobilní telefony jako například oblíbená řada Samsung Galaxy, Asus Nexus 7 a další.

Specifikace:

POV DVB-T TV

Podpora formátu: DVB-T
Frekvence: 177,5 – 226,5 MHz (VHF), 474 – 858 MHz (UHF)
Podpora modulací: 16, 64QAM, QPSK
Šířka pásma: 6,7,8 MHz
Další podporovaná zařízení: -Samsung Galaxy Nexus

-Samsung Galaxy SII

-Samsung Galaxy SIII

-Samsung Galaxy Note

-Samsung Galaxy Note2

-Asus Nexus 7

-Acer ICONIA Tab A510

-ARCHOS 101 XS

-ASUS EeePad2 (TF201)

-HTC ONE X(OS 4.1.1 above)

-POV TABLETS: veškeré modely

Obsah balení

POV micro USB DVB-T TV dongle
Mini teleskopická anténa
Stolní anténa s magnetem

Odkaz ke stažení softwaru Google play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elgato.eyetv.micro.idtv&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGdhdG8uZXlldHYubWljcm8uaWR0diJd

Cena: Doporučená maloobchodní cena POV DVB-T TV je 1 200,- s DPH

Záruka: Na zařízení se vztahuje záruka 24měsíců

Více informaci na:  http://www.point-of-view.cz

O společnosti Point of View

Point of View je světově známá společnost založena v roce 2000, která je známá pro svou řadu grafických karet založených na POV NVIDIA. Od svého založení, prodeje Point of View grafických karet vzrostl exponenciálně a naše nyní je možné vidět tuto značku ve více než 70 zemích po celém světě. Ředitelství Point of View se nachází v Nizozemsku, ale další pobočky pak jsou po celém světě. Jako high-end značka, má Point of View vizi o své kontrole kvality výrobků a podpory a služeb zákazníkům. POV klade veliký důraz na vynikajícím záruční podmínky, velkou technickou podporu a velmi vysokou úroveň. Pro více informaci navštivte http://www.point-of-view.cz .