Janis Sidovský novým obchodním ředitelem Ticketon.cz

Janis Sidovský, známý manažer a producent v oblasti kultury a šoubyznysu, posílí tým vstupenkového portálu Ticketon.cz.  Na pozici obchodního ředitele bude mít na starosti především rozvoj obchodních vztahů s předními promotéry v České republice a na Slovensku. V Ticketonu začne působit od 1. června 2013. (TZ)

Od dlouholetých zkušeností pana Sidovského si slibujeme, že významně přispěje         k dalšímu rozvoji našeho portfolia na domácím i zahraničním trhu“, vysvětluje Viktor Mastník,  CEO ve společnosti Ticketon.

“K Ticketonu mě přivedl open air koncert Noc na Karlštejně, který v unikátním obsazení produkuji v srpnu pro Českou televizi. Ticketon dokázal prodat celé nádvoří během chvíle a to jen prostřednictvím internetu. Navíc jsem jako každý producent obdržel nesrovnatelně výhodné podmínky včetně marketingové podpory. Osobní zkušenost s kvalitou služeb mě tak přesvědčila, abych nabídku ke spolupráci přijal. Zakladatelé Ticketonu, Martin Kasa a Viktor Mastník, mají velké zkušenosti   v oblasti e-commerce, kam se vstupenkový byznys  aktuálně přesouvá a jejich systém odpovídá mým zahraničním zkušenostem” uvedl Janis Sidovský.

Ticketon (Six Dots s.r.o.) v červnu 2013 oslaví rok působnosti na domácím trhu, kdy se etablovala jako inovativní, marketingově zaměřená alternativa k zavedeným ticketingovým společnostem.  Ticketon prodává vstupenky na koncerty hvězd jako Bobby McFerrin, Lucie Bílá, Miro Žbirka, Marek Eben, Ivan Mládek a Vypsaná fixa. Nabídl vstupenky i na stovky dalších vystoupení umělců, kapel, festivalů, divadel a konferencí.

Více informací na www.ticketon.cz