Malá velká tiskárna: Navzdory velikosti překvapí výkonem

Praha, 25. září 2013 – Společnost Sharp představuje novou řadu multifunkčních zařízení, které kombinují funkce velkých tiskáren s velikostí, jež se hodí i do prostor, které nejsou uzpůsobeny pro velké kopírky, tiskárny nebo faxy. Multifunkční zařízení typu 3-v-1 a 4-v-1 značky Sharp si oblíbí zaměstnanci malých, ale i středních či velkých společností. Pyšní se vynikající rychlostí, rozsáhlou řadou funkcí a velmi nízkými náklady na tisk. Navíc jsou také velmi odolná. (TZ)

Nová řada zařízení vychází vstříc zákazníkům, kteří potřebují tisknout, kopírovat, skenovat a faxovat, ale z prostorových důvodů požadují kompaktnější multifunkční přístroje. Širokou řadu zařízení A3 tak Sharp rozšířil o menší, ale výkonné multifunkční modely A4.

MX-C300 a MX-C250 jsou zařízení 3-v-1, která umožnují tisk, kopírování a skenování. Modely 4-v-1 MX-C300WE a MX-C250FE mají navíc funkci faxu Super G3, která nabízí vyšší rychlost a kvalitu zasílaných materiálů. Nabízí nové série uživatelsky přátelských LCD displejů, vybavených programovacími tlačítky a USB portem. Díky těmto řešením je skenování na paměťový disk či přímý tisk z USB nosiče velmi rychlý a snadný.

Malé rozměry nových multifunkčních přístrojů umožnily vývojářům zvýšit kapacitu zásobníku na 800 listů, aniž by bylo třeba využít prostoru navíc. Kromě úspory místa byly vyřešeny také bezpečnostní rizika – ty jsou v kancelářích velmi důležité, neboť jde o místa, kde má k dokumentům snadný přístup řada osob. Přístroje používají pětimístné osobní kódy a technologie IPsec, která šifruje data a zajištuje přístup k multifunkčnímu přístroji.

Kromě toho je MX-C300W s verzí WE vybavena službou WiLAN. Přístroj tak můžete snadno připojit k bezdrátové síti. Zařízení má specifický přestupový bod. Můžete okamžitě tisknout a skenovat s využitím mobilních zařízení, jež nejsou zapojené do korporátní sítě.

Nová série zařízení A4 od společnosti Sharp je ideálním řešením také pro jednotlivce a společnosti, které chtějí trvale udržitelná řešení. Všechna zařízení splňují nejpřísnější normy Energy Star. Charakterizuje je krátká doba zahřátí, nízká spotřeba energie, speciální režim úspory toneru a automatické vypnutí.

Základní technické údaje:

  • Certifikace Energy Star

  • Paměť 512 MB RAM

  • Vysoce kvalitní barevný tisk v rozlišení 600 x 600 dpi

  • Bezdrátová LAN (modely MX-C250FE a MX- C300WE)

  • Barevné a černobílé skenování s rozlišením až 600 x 600 dpi

  • Maximální rychlost tisku 30 stran za minutu (MX-C300WE ) a 25 str./m. ( MX-C250FE ) v barevném a černobílém režimu

  • Nízká spotřeba energie a kratší doba zahřátí (29 sekund)

  • Energeticky úsporný režim

  • USB port pro uživatele

  • Automatický oboustranný tisk

O kancelářských systémech společnosti Sharp

Sharp nabízí širokou řadu oceňovaných řešení a vybavení, od multifunkčních tiskáren po velkokapacitní systémy. Technologie Sharp Open Systems Architecture (OSA) dokáže tiskárnu transformovat na výkonný multifunkční portál, který lze bezproblémově integrovat s cloudem a aplikacemi od nezávislých výrobců softwaru. Sharp Optimised Services umožnují vaší společnosti zpracovávat dokumenty efektivněji, a zvýšit tak efektivnost a produktivitu. Proto jsou zařízení značky Sharp ideálním řešením pro kteroukoli kancelář, která potřebuje systém správy dokumentů. Další informace jsou k dispozici na webové stránce www.sharp.eu.

O společnosti Sharp

Společnost Sharp je lídrem v oblasti výzkumu a rozvoje moderní spotřební elektroniky. Nabídka společnosti zahrnuje LCD TV, audio systémy a tzv. bílou techniku (např. chladničky, mrazničky a mikrovlnné trouby), stejně jako čističky vzduchu. Důraz na inovace dokazují nejnovější řešení, např. parní trouby (mikrovlnné trouby s funkcí vaření v páře 3 v 1), technologie Quattron použitá v LCD TV a iontová technologie Plasmacluster, používaná v domácích spotřebičích. Jedním z hlavních aspektů filozofie společnosti Sharp je respekt k životnímu prostředí, který se odráží ve způsobu, jakým se produkty navrhují a vyrábí. Produkty společnosti Sharp se proto vyrábí výhradně z ekologických materiálů, vyznačují se nízkou spotřebou energie a jsou zcela recyklovatelné.