Mobito už umí dobíjet předplacené karty Happysnack

Praha 9. října 2013 – Společnost MOPET CZ zpřístupnila využití služby Mobito pro okamžité dobití  předplacené karty Happysnack, která slouží pro nákup výrobků ze školních automatů na zdravou výživu na českých školách.  Rodiče více než 200 000 dětí tak mohou využívat rychlé a efektivní nabíjení karet online. Služba, která pro Happysnack funguje od začátku září,  přináší oproti klasickým řešením hned několik výhod. (TZ)

Happysnack je automat na zdravou výživu a nabízí prověřené zdravé výrobky ve více než 480 největších základních a středních školách po celé České republice. S cílem inovovat a rozšířit možnosti platby pro své zákazníky se společnost COME vending s.r.o., provozovatel automatů, rozhodla využít nový způsob placení přes mobilní telefony.

„Od počátku projektu se snažíme rodičům zjednodušit dobíjení karet Happysnack a Mobito nás zaujalo. Rádi podporujeme české produkty, čímž Mobito je. A rodičům se tak rozšiřují možnosti při dobíjení karet s nespornými výhodami jako je rychlost a pohodlnost za žádné či minimální poplatky. Věříme, že se nový způsob dobíjení stane oblíbeným nástrojem.“ řekla Ing. Petra Kubínková, vedoucí obchodu a marketingu firmy COME vending, koordinátor projektu Happysnack.

Výhodou služby je jeho pohodlné a bezpečné dobití pomocí mobilního telefonu. Za dobití karty Happysnack pomocí Mobita se do konce kalendářního roku neplatí žádný poplatek a částka je dobitá na kartu v plné výši. Mobito tak v současnosti nabízí velice komfortní a cenově nejdostupnější řešení ve srovnání s Premium SMS nebo bankovním převodem.

“Dobíjení karty Happysnack prostřednictvím Mobita je rychlostí dobití a cenou bezkonkurenční. Věříme, že se si jej rodiče oblíbí  právě díky těmto vlastnostem a že se pro mnohé stane vítanou alternativou.” řekl Martin Cieslar, Business Development Manager firmy MOPET CZ, poskytovatel služby Mobito.

Způsob dobití karty Mobitem funguje zcela jednoduše. Stačí, když se rodič přihlásí ke svému kartovému účtu na stránce www.happysnack.cz a zvolí dobití přes Mobito. Zde zadá částku, kterou chce dobít a své telefonní číslo, na kterém má aktivované Mobito. Na mobilní telefon okamžitě přijde účet k zaplacení, který stačí v telefonu bezpečně potvrdit PINem. Happysnack karta je následně dobita a dítě může kredit okamžitě použít v automatu.

V horizontu několika týdnů se počítá s dalším vylepšením dobíjení pomocí Mobita, které odbourá nutnost využití počítače. Vylepšení umožní rodičům nastavit si automatickou výzvu k platbě v momentě, kdy se kredit na kartě Happysnack sníží pod určitou hodnotu. Výzva k platbě na zvolenou částku se pak automaticky zobrazí v mobilním telefonu, kterou rodič potvrdí PINem.

Více informací je dostupných na mobitoplatito.cz/happysnack.

O Mobitu

Mobito je služba pro placení mobilním telefonem, kterou společnost MOPET CZ představila v září roku 2012. Služba funguje v 99 % mobilních telefonů, a to buď jako aplikace pro telefony s operačním systémem iOS a Android anebo jako Zpráva na displej zavoláním zdarma na *135*# pro ostatní telefony. Mobito si mohou uživatelé připojit ke svému bankovnímu účtu anebo k platební kartě. Mobitem uživatelé zaplatí na internetu, v kamenných obchodech, ale i za různé služby – například v taxislužbě či v kadeřnictví. Mimo to lze Mobitem dobít kredit mobilu na volání a uskutečnit rychlé platby mezi lidmi. Platby Mobitem probíhají v reálném čase, 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Placení Mobitem je zdarma. Více informací o Mobitu najdete na stránce www.mobitoplatito.cz

O projektu Happysnack

Happysnack je automat na zdravou výživu pro žáky základních a středních škol a nabízí prověřené zdravé výrobky, vhodné pro dopolední svačinu našich dětí. Provozovatelem automatů Happysnack je společnost COME vending s.r.o. Garantem projektu je Poradenské centrum Výživa dětí. Více o projektu Happysnack najdete na stránce www.happysnack.cz.