Internetové stránky během několika minut nabízí nový WEBHNED od IGNUM.

WEBHNED je produkt společnosti IGNUM spojující webhosting, registraci domény, mailhosting a web builder. Nabízí webové stránky všem zákazníkům, kteří si netroufají na jejich tvorbu nebo je nechtějí zdlouhavě řešit. Každý zákazník má možnost zkoušet produkt 15 dní zdarma. (TZ)

Společnost IGNUM, profesionální hoster a registrátor domén, spustila ostrý provoz internetové služby WEBHNED. Jejím hlavním cílem je zpřístupnit internetové stránky široké veřejnosti z řad podnikatelů, specialistů i zájmových organizací. Jednoduchý model založený na „drag & drop“ editoru internetových stránek, poskytnutí hostingu a registraci CZ domény umožnuje ve třech krocích vytvoření webu.

WEBHNED je určen hlavně pro zákazníky, kteří internetové stránky chtějí, ale z nějakého důvodu neměli čas nebo chuť je vytvořit. „Systém, ve kterém si stránku vytváříte, je velmi jednoduchý a intuitivní. Jsme přesvědčeni, že každý uživatel se v něm dobře vyzná už po pár minutách používání. Testovali jsme ho mimo jiné i na vyložených amatérech,“ říká generální ředitel společnosti IGNUM Miroslav Jura. „Od začátku myslíme na nové možností tvorby stránek, nové šablony a doplňky. Chceme, aby se zákazníci nenudili a mohli měnit web tak, jako se mění jejich potřeby a vkus.“

Základní výbava má vysoký Standard

Na adrese webhned.cz si lze vybrat ze tří produktů. Jsou to balíčky zahrnující webhosting, CZ doménu a přístup do editoru – Standard, Profi a Profi Plus. U varianty WEBHNED Profi získáte i mobilní verzi webu, k WEBHNED Profi Plus také asistenci Osobního designéra. Editor webu je ve dvou vyšších verzích dostupný v plné verzi. Verze Standard je omezena počtem doplňků a podstránek. Ke každému balíčku však zákazník vždy dostane neomezený počet emailových schránek, možnost přesměrování emailů a kompletní nabídku šablon.

Designér na telefonu

Raritou na trhu je tzv. Osobní designér, jehož myšlenka jde ruku v ruce s nonstop technickou podporou IGNUM. Jeho služby si lze objednat k variantám Standard a Profi. Ke službě WEBHNED Profi Plus jej získáváte automaticky. Osobní designér je něco jako webdesignér na telefonu. Dokáže zákazníkovi poradit se vším, co se týká tvorby webu pomocí WEBHNED. Skrze vzdálenou plochu a po telefonu vysvětlí, jak nastavit vše potřebné a jak si pomocí programů v počítači upravit fotografii nebo logo.