Changhong získal dvě ocenění za inovace na veletrhu CES 2014

Praha, 4. února 2014 – Společnost Changhong si z největšího světového veletrhu spotřební elektroniky CES letos odnesla hned dvě významná ocenění. Jedno za inovační spotřebiče pro inteligentní domácnost (“Intelligent Household Appliances Application Innovation Award”) a druhé ocenění za inovační průmyslový design (“Industry Design Innovation Award”). Mezinárodní veletrh CES 2014 se konal v prvním lednovém týdnu v americkém Las Vegas. (TZ)

“Pro Changhong je účast na slavnostním předávání cen a zisk dvou na sobě nezávislých ocenění významnou událostí,” říká Liu Tibin, místopředseda a generální manažer Changhong Group.

Changhong na CESu představil sílu své značky a dokázal, že není pouze výrobcem tradičních domácích spotřebičů, ale zároveň i technologickým inovátorem a poskytovatelem systémových řešení.

„V návaznosti na uplatňování nové inteligenční strategie přináší Changhong nová inteligentní řešení do každého odvětví spotřební elektroniky a soustřeďuje se na propojitelnost a spolupráci domácích spotřebičů (televizí, ledniček, klimatizací…). Do budoucna se Changhong plánuje více zaměřit na podnikání na internetu, aby podpořil prodej a zvýšil svou konkurenceschopnost na trhu,” shrnuje Liu Tibin.

Vizualizace a fotografie stánku Changhong z veletrhu CES ke stažení zde.

Logo společnosti ke stažení zde | Sledujte nás na Facebooku a YouTube | Přidejte se k nám na LinkedIn

O CHANGHONG

Společnost CHANGHONG, přední světový výrobce televizorů, byla založena v roce 1958. Jejím posláním je poskytovat zákazníkům špičkové technologie a vynikající kvalitu za dostupné ceny. Jako vůbec první čínská investice na evropském kontinentu byla v roce 2005 založena pobočka v České republice a v Nymburce vybudován výrobní komplex. Lokální pobočka tak zákazníkům přináší výhody tuzemského výrobku vysoké kvality i místního poprodejního servisu. Více informací na www.changhongeurope.cz.