Happy Hour na DOMENA.CZ – nejoblíbenější doména za 99 Kč

Praha, 17. února 2014 – Doménu CZ nyní zaregistrujete za bezkonkurenční akční cenu 99 Kč. (TZ)

Na DOMENA.CZ najdou návštěvníci od úterý 18. února počítadlo oznamující akci Happy Hour. Stačí počkat na šťastnou hodinku, během které bude doména za akční cenu. Ke každé akční doméně náleží také depozit na službu WEBCLOUD.

Od úterý 18. února naleznete na hlavní stránce webu DOMENA.CZ počítadlo. Čas na něm bude předznamenávat hodinu, kdy bude možné registrovat CZ doménu za bezkonkurenční cenu 99 Kč.  Pro každou šťastnou hodinku je vyhrazeno 100 domén, ta se však může opakovat i několikrát denně.

A protože k doméně patří hosting, získá každý zákazník, který registruje akční doménu, depozit na službu WEBCLOUD v hodnotě 200 Kč. Společně s depozitem 50 Kč pro nové zákazníky to znamená až 4 měsíce webhostingu ZDARMA.

Akce Happy Hour probíhá od 18. února do 3. března 2014 a platí pro jednotlivé roční registrace prostřednictvím webu DOMENA.cz.

O společnosti IGNUM, s.r.o.

Společnost IGNUM je profesionálním poskytovatelem hostingových služeb a registrátorem internetových domén, který si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům. IGNUM je členem sdružení CZ.NIC, NIX.CZ a RIPE, disponuje vlastní sítí a má statut ISP. IGNUM patří mezi největší české poskytovatele hostingových služeb, v současné době patří s počtem CZ domén ve své správě mezi tři největší registrátory. Portfolio webhostingových služeb, domén a SSL certifikátů spravuje spolu divize komodizovaných služeb; o veškerý servis a služby spojené se serverhostingem a konektivitou se stará divize individualizovaných služeb. Další informace o společnosti IGNUM najdete na www.IGNUM.cz.