Novými country manažery Foodpandy pro ČR jsou Monika Mikušová a Alex Zakucia

Největší globální služba na objednávání jídla Foodpanda se rozhodla centralizovat vedení v celém regionu střední a východní Evropy pod polskou pobočku. Vedení v regionu přebírá Piotr Lagowski, Managing director pro střední a východní Evropu. Peter Varga, dosavadní ředitel Foodpandy pro ČR se rozhodl odcestovat do Kalifornie kvůli novým byznysovým příležitostem v rámci Silicon Valley. Country manažery Foodpandy se stávají Monika Mikušová a Alex Zakucia. (TZ)

Monika Mikušová

Monika, která působí ve Foodpandě od června roku 2013, se nově bude věnovat především partner managementu, logistice a financím. Studuje Fakultu mezinárodních vztahů na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde v rámci studia absolvovala půlroční výměnný pobyt na Univesity of Otag na Novém Zélandu. K Moničiným předchozím pracovním zkušenostem patří kupříkladu působnost na pozici Business Analyst ve společnosti Sogema Group Co., či dlouholetá praxe ve výuce anglického jazyka. Monika je nadšená cestovatelka, jež miluje sport a dobré jídlo.

Alex Zakucia

Alex začal pracovat pro Foodpandu v září roku 2013 jako Sales Manager pro Českou a Slovenskou republiku, nyní však přesedlal na pozici Country managera a má na starost kromě prodeje také komunikaci s partnery. Vystudoval IT managment na Univerzitě Komenského v Bratislavě. K Alexovým předchozím pracovním zkušenostem patří zejména působení na pozici Project Support Manager ve společnosti Google či Marketing Advisor pro TEMDENT. Alex rád vaří, sportuje a zajímá se o technické vychytávky a inovace. Alex je znám pro svoji účast v taneční skupině The Pastels, která se v prvním ročníku soutěže Česko Slovensko má talent dostala až do finále.

O Foodpandě

Foodpanda je (spolu se svou sesterskou značkou Hellofood) globálním lídrem mezi platformami pro objednávání jídel ve 40 zemích světa. Pomáhá restauracím s růstem jejich tržeb prostřednictvím online a mobilních platforem a poskytuje jim stále rozvíjející se technologie a analýzy. Zákazníkům nabízí skupina Foodpanda/Hellofood online objednávku jídla, kde mají k dispozici širokou škálu restaurací, ze kterých si mohou vybírat online nebo prostřednictvím mobilní aplikace.

Pro více informací o Foodpandě v České republice, navštivte http://www.foodpanda.cz. Na Facebooku  najdete Foodpandu zde  a na Twitteru zde.