Nová řada televizorů Sharp AQUOS 3D LED LE760 s uhlopříčkou 42 a 50 palců

Po vlajkové řadě televizorů UQ10 s technologií Quattron Pro, jejichž premiéra se uskutečnila na konci letošního března, zahajuje společnost Sharp v České republice a v Litvě prodej dalších modelů televizorů z nabídky pro rok 2014. Televizory Sharp AQUOS 3D LED řady LE760 se vyznačují elegantním designem a vysokou kvalitou obrazu. Nové modely jsou k dispozici s obrazovkou o uhlopříčce 42 nebo 50 palců. (TZ)

Kvalita obrazu

Televizory Sharp AQUOS 3D LED řady LE760 nabízejí díky technologii aktivního podsvícení Active Motion 300 Hz, kterou vyvinula společnost Sharp, vynikající kvalitu obrazu a plynulé přehrávání scén s rychlým pohybem. Použitá technologie snižuje rozostření pohybujících se objektů, zajišťuje přirozené zobrazení záběrů a vynikající přehrávání rychle se měnících scén např. během sledování sportovních přenosů nebo akčních filmů. Ke každému televizoru LE760 jsou přiloženy čtyři páry 3D brýlí.

Neomezené možnosti spojení

Portál AQUOS NET+ společnosti Sharp zajišťuje prostřednictvím vestavěného wi-fi neomezené možnosti spojení. Je plně integrovaný s mobilními zařízeními, aplikacemi, službami VoD (video na vyžádání) a vlastním multimediálním obsahem. To vše je dostupné prostřednictvím snadno ovladatelného, intuitivního rozhraní. Uživatel může ovládat televizor prostřednictvím svého mobilního zařízení pomocí aplikace Sharp Smart Remote nebo libovolné klávesnice USB HID (Human Interface Device).

Technologie DMR (Digital Media Renderer) umožňuje uživatelům přímo na velké obrazovce prohlížet fotografie, sledovat filmy a poslouchat hudbu online nebo z chytrých telefonů a tabletů s operačním systém iOS a Android.

Uživatelé zařízení s operačním systémem Android si navíc díky technologii Miracast mohou zvětšit obraz z chytrého telefonu nebo tabletu přímo na velké obrazovce televizoru řady LE760 a sledovat na ní multimediální obsah, hrát hry nebo používat službu Skype.

Stylový design

Televizory řady LE760 se vyznačují elegantním vzhledem. Rámeček kolem obrazovky je výjimečně tenký a hliníková otočná základna vhodně doplňuje vkusné a subtilní tvary.

Modely řady LE760 jsou vybaveny HD tunery DVB-T/DVB-C. Sourozenecké verze těchto televizorů, konkrétně model LE761 je opatřen HD tunerem DVB-T2/DVB-T/DVB-C a model LE762 HD tunerem DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2.

Modely řady LE760/1/2 jsou v nabídce od dubna 2014.

Doporučené maloobchodní ceny:

LC-42LE760/1 – 599 Euro

LC-50LE760/1 – 850 Euro

LC-42LE762 – 630 Euro

LC-50LE762 – 870 Euro