Coworking Kolín přivítá na dalším meetupu odborníka na affiliate marketing

Coworkingové centrum v Kolíně pořádá další meetup. Sedmé neformální setkání se bude konat v pátek 6. června 2014 a nabídne velmi zajímavou přednášku. Co je to affiliate marketing se návštěvníci dozví od Martina Bětíka, který pracuje ve firmě zastupující celosvětovou provizní síť CJ.com. (TZ)

Přednáška od odborníka je zcela zdarma a koná se už tradičně od 19:00 v salonku restaurace Budvarka. Zváni jsou všichni lidé, kteří se zajímají nejenom o marketing, ale i grafiku, programování nebo podnikání. Po přednášce bude Martin Bětík odpovídat na veškeré dotazy. Vše potřebné se dozvíte na facebookové stránce události.

V květnu pořádali zakladatelé sdílené kanceláře přednášku, ve které se mohli návštěvníci dozvědět, jak Coworking vznikl a co vůbec znamená. Záznam celé přednášky od Jiřího Krejčíka naleznete zde.

Coworking v měsíci květnu nenavštěvovali jen jeho stálí členové. K nim se výjimečně přidalo hned několik studentů z Odborné střední školy podnikatelské v Kolíně. O květnovém meetupu, kterého se rovněž zúčastnili, se dozvěděli v rámci své praxe. Tu vykonávali právě v coworkingovém centru.