CA Technologies zvyšuje počet pracovních míst v České republice

Praha 10. července 2014 – CA Technologies, jedna z největších softwarových společností na světě, hledá nové zaměstnance, kteří se připojí k pražskému týmu. Zdejší pracoviště by mělo přijmout posily do centra správy vývoje aplikací, finančního týmu a týmu professional services. (TZ)

„V odvětví softwarů a nových aplikací se naše firma bude stále více soustředit na vývoj inovativních řešení pro naše zákazníky. Právě teď je tedy nejlepší čas stát se součástí týmu CA Technologies.  Naše smělé vize, silné a stále se rozvíjející produktové portfolio pomáhá nejúspěšnějším firmám po celém světě dosahovat těch nejvyšších cílů. To ovšem vyžaduje účast těch nejlepších a nejbystřejších mozků,“ říká Martin Mrzena, CA Technologies HR manažer.

,,Hledáme ty nejvhodnější a nejlepší kandidáty s různým pracovním zaměřením a zkušenostmi. Ideální uchazeč je ten, který se chce dál učit a růst a který dokáže bez problémů pracovat v dynamickém prostředí. Všechny námi nabízené pozice jsou samozřejmě vhodné i pro ženy pracující v IT odvětví,“ dodává Mrzena.

Společnost CA Technologies nabízí zajímavé a dynamické pracovní prostředí, a díky tomu je jedním z nejlepších zaměstnavatelů v IT oblasti vůbec, což potvrzují také mnohá ocenění. Zájemci o práci v CA Technologies by měli mít univerzitní titul, nejlépe z technických oborů, a profesní zkušenosti. Neméně důležitá je u kandidátů flexibilita, výborná znalost anglického jazyka, ambice profesně růst a schopnost pracovat v týmu. Úspěšným uchazečům společnost nabízí jedinečné pracovní příležitosti, profesní růst, skvělé benefity a výborné platové ohodnocení. Kompletní seznam volných pozic je k dispozici zde.

O CA Technologies

CA Technologies poskytuje svým klientům softwarové nástroje, které jim umožňují aktivně a bezpečně zajistit jejich IT prostředí a zefektivnit tak jejich podnikání. Software vyvíjený CA Technologies urychluje inovace, pomáhá transformovat infrastrukturu a zabezpečuje prostředí jak datových center, tak cloudů. Více o aktivitách CA Technologies na www.ca.com/cz.

Pražská pobočka CA Technology byla otevřena v roce 2005. R&D v pražském CA Technologies pracuje asi 300 softwarových specialistů a jejich počet rychle roste. Pro více informací o pražské pobočce CA Technologies klikněte zde.