Genius SlimStar i8050 – Designový bezdrátový set klávesnice a myši

V Brně 23.07.2014 – Společnost Genius uvádí na náš trh nový designový bezdrátový set myši a klávesnice z řady SlimStar i8050, který je reakcí na požadavky trhu a velký nedostatek bezdrátových setů tohoto provedení. Elegantní zcela bílý bezdrátový set SlimStar i8050 je jasnou volbou pro milovníky tohoto stylu a jistě se bude vyjímat v pracovnách i na stolech studentů. (TZ)

Elegantním provedením přednosti tohoto setu zdaleka nekončí. Klávesnice je vybavena extra tichými klávesami a při práci tak neruší uživatele ani okolí nepříjemným klapáním.

Nechybí ani řada 12 funkčních kláves a podpora operačního systému Windows 8. Mezi speciální klávesy pro tento operační systém patří klávesa pro ukončení současné aplikace, klávesa pro přepínání mezi aplikacemi a také klávesa pro vyhledávání aplikací.

Na své si přijdou i milovníci sociální sítě Facebook, pro které je připravena klávesa, která uživateli jedním stisknutím automaticky otevře tuto oblíbenou stránku a tak se rychleji dostane k zábavě.

Klávesnice je napájena jednou baterií typu AAA a myš jednou baterií typu AA. Díky použitému infračervenému sensoru s rozlišením 1200dpi a nízkou spotřebou, je myš schopna pracovat až 18měsíců a to právě na jedinou baterii AA. Obě zařízení jsou pak vybaveny LED indikací sloužící pro informaci uživatele o nízkém stavu baterie a nutnosti brzké výměny. Pro připojení tohoto bezdrátového setu k PC slouží jeden USB pico přijímač a tak myš i klávesnice obsadí pouze jednu USB pozici.

Specifikace:

Genius SlimStar i8050

Klávesnice

Myš

Provedení

bílé

Bílé

Připojení

Bezdrátové

Bezdrátové

Rozhraní

USB

USB

Přijímač

1x USB pico

Frekvence

2.4GHz

2.4GHz

Rozlišení

1200 dpi

Typ sensoru

Optický

Baterie

1x AAA

1x AA

Rozměry

43.8 x 14.8 x1.95

10.5 x 6.3 x 2.9

Součást balení

Klávesnice, myš, 1x USB pico přijímač, 1x baterie AA, 1x baterie AAA

Doporučená koncová cena bílého setu Genius SlimStar i8050 je: 490,- s DPH

Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Oficiální stránky výrobce: www.geniusnet.com

O výrobci Genius

Značka Genius je světovou ikonou ve výrobě počítačových periférií a příslušenství pro mobilní zařízení, která byla založena v roce 1983 v Taipei na Taiwanu společností KYE Systems Corp. Dnes tato společnost zaměstnává téměř 4000 lidí a za cíl si klade neustálý vývoj, vylepšování bezdrátových technologií, uživatelských funkcí a posouvat tak hranice v IT stále dál, to vše za účelem maximalizace uživatelského komfortu a zábavy z práce s těmito produkty.