Nejlepší zábava kdykoli a kdekoli se smartphonem Acer Liquid Z500

Poslech hudby, streamování videa nebo pořizování fotografií – Liquid Z500 zvládne celý svět zábavy. (TZ)

PRAHA, 3. září 2014 – Každý den jsme na cestách. Naše životy jsou rychlé, plné překvapení a náš smartphone s námi samozřejmě musí držet krok! Bez ohledu na to, zda budeme chtít poslouchat hudbu, zatímco pojedeme na kole nebo sledovat videa při cestování v letadle. Acer Liquid Z500 je připraven na zábavu všude, kde budete.

Stánek Acer na veletrhu IFA 2014 v Berlíně (hala 12/101) bude otevřený pro veřejnost od 5. do 10. září 2014 a bude navazovat na uvedení nových produktů na tiskové konferenci Acer, která proběhne 3. září.

Liquid Z500 − věrný zvuk a skvělý vzhled

Pokud jde o zvuk, Liquid Z500 překvapí svými skvělými funkcemi: hudba je v CD kvalitě, je naprosto bezztrátová a zaručuje pohlcující zážitek kdekoli se budete nacházet. Jak milovníci hudby, tak filmoví fandové již nebudou díky pokročilým předním HD reproduktorům potřebovat s Liquid Z500 externí ozvučení. Tyto zabudované reproduktory poskytují i díky DTS Studio Sound vskutku ohromující zvuk. Těšte na zcela nový hudební zážitek!

Setkání se starými přáteli, další velká rodinná událost nebo jen dokonalý západ slunce − existuje mnoho situací, kdy potřebujete mít okamžitě k dispozici váš smartphone. To Liquid Z500 rozhodně bude mít: kvalitní fotoaparát a brilantní 5″ HD IPS displej vysokým kontrastem 900:1 zaručují, že budou vaše vzpomínky na displeji vypadat stejně úchvatně jako v reálném životě. 8MPx fotoaparát s automatickým ostřením a světelností f/2.0 poskytuje nejlepší kvalitu fotografií i při nízké úrovni osvětlení. Funkce Acer Bright Magic navíc umožňuje vylepšení snímků pořízených za šera tím, že zvýší jejich jas a zároveň sníží úroveň šumu.

Pojďme se bavit o vzhledu: Liquid Z500 má štíhlé tělo s hladkým povrchem a tvarem uzpůsobeným pro dlouhodobé držení a nošení. Smartphone je tenký pouhých 8,65 mm. Třešničkou na dortu je elegantní design s textilním vzorem. Liquid Z500 bude k dostání ve dvou elegantních a svěžích barevných provedeních: v černém Titanium Black, stříbrném Sandy Silver.

Cena a dostupnost

Acer Liquid Z500 bude v oblasti EMEA k dispozici od 15. září 2014 za cenu od 3990CZK.

O společnosti Acer

Společnost Acer, která se zabývá hardwarem, softwarem a službami, byla založena již v roce 1976. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Mezi nabízené produkty společnosti Acer patří počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranice možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 7 500 lidí, je čtvrtou největší firmou na světě vyrábějící počítače (IDC 2013) a v roce 2013 dosáhly její tržby 12,02 miliardy amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.