Skype představil verzi 7.2 pro Mac

Praha 27. listopad 2014 – Měsíc po vydání aktualizace Skype 5.7 pro iPhone se mohou radovat i uživatelé Mac. Nejnovější verze Skype 7.2 byla opět vytvořena na základě zpětné vazby uživatelů. Ti se mohou těšit na nový design klientských účtů nebo větší barevný kontrast pro lepší čitelnost.   (TZ)

,,Jsme rádi, že dnes můžeme představit novou aktualizaci Skype 7.2 pro Mac. Vylepšení v této verzi jsou založena zcela na zpětné vazbě od našich uživatelů. Spustili jsme nový design klientského účtu a upravili barevnost a kontrast barev chatu, aby byla zajištěna lepší čitelnost zpráv a používání Skype bylo zase o trochu příjemnější. Také jsme odstranili některé větší problémy se samovolným vypínáním aplikace, takže Skype je nyní stabilnější,“ řekl Tomáš Vocetka, ředitel Skype pro Českou republiku.

Celý seznam novinek a úprav ve verzi Skype 7.2 pro Mac:

  • Upravený barevný kontrast v chatu pro lepší čitelnost
  • Oprava selhávání aplikace při změně profilového obrázku
  • Oprava selhávání aplikace při welcome tour, při přehrávání testovacích zvuků nebo přechodu na další stránku
  • Oprava selhávání aplikace při spuštění Skype s nainstalovaným Ecamm Call Recorderem 2.5.11
  • Oprava nefunkčního tlačítka pro posílání textové zprávy a volání na profilové stránce kontaktů

Skype i nadále pracuje na neustálém zdokonalování svého produktu, a to i na základě nápadů a komentářů svých uživatelů. V případě jakýchkoli návrhů na vylepšení funkce aplikace Skype mohou uživatelé využít například skupinu iOS Ideas group na blogu Skype Community, Twitter nebo Facebook společnosti Skype.

O Skype

Skype je softwarová společnost, založená v roce 2003, která se během necelých deseti let své existence stala jedním ze světových lídrů v oblastí komunikačního softwaru. Jejím cílem je bourat hranice v komunikaci napříč celým světem. Nabízí zdarma služby messagingu, video přenosů a hlasových hovorů a to zcela zdarma. V roce 2011 se stal Skype divizí společnosti Microsoft. Skype je možné stáhnout zdarma do počítačů, mobilů a tabletů bezplatně nawww.skype.com.

Pro novinky o produktu  Skype navštivte Blog: http://blogs.skype.com, 
Twitter: twitter.com/skype, nebo Facebook: www.facebook.com/skype.