Revo One, plnohodnotné zábavní centrum, které se hodí do jakéhokoli prostoru

Praha, 6. ledna 2015 – Společnost Acer oznámila uvedení Revo One RL85. Malý tvarem, ale velký svými schopnostmi – Revo One je stylový osobní počítač navržený k tomu, aby se stal zábavním centrem pro celou rodinu. Hlavními rysy Revo One je sdílení multimédií, streamování obsahu a obrovské datové úložiště. To znamená, že jediné zařízení může nyní nahradit různá řešení, která zabírají zbytečně mnoho místa. (TZ)

Revo One bude k vidění 5. ledna na akci Pepcom Digital Experience! v hotelu Mirage v Las Vegas.

Plnohodnotné multimediální centrum

Počítač Revo One byl koncipován jako centrum domácí multimediální zábavy poháněné procesory Intel Core i3 či Core i5. Podporuje zobrazení na dvou monitorech (přes HDMI a Mini DisplayPort) a až Ultra HD (3 840 × 2 160 px) 4K2K video výstup (pouze core i modely), který poskytne čtyřikrát vyšší rozlišení než Full HD (1080p). Nechybí ani 7.1kanálový zvukový výstup, který zajišťuje bohatý a živý filmový zážitek. Revo One je vskutku ideální pro sledování televizních pořadů, filmů nebo pro prezentaci fotografií. Je vybaven dvěmi pozicemi pro pevný disk, z nichž je každá schopna pojmout až 2TB úložiště. Díky podpoře standardu 802.11ac (volitelně) poskytne Wi-Fi připojení vysokorychlostní přenos dat, který může být až pětkrát rychlejší v porovnání s počítačem s tradiční 802.11bgn Wi-Fi.

Moderní design

Nejenže má počítač Revo One velké možnosti, ale také skvěle vypadá. Byl vyvinut tak, aby se vešel do jakéhokoli prostředí od ložnice po obývací pokoj, a dokonce i v dětském koutku je diskrétní, a přitom stylový. K dispozici bude v černém nebo bílém barevném provedení s leštěným povrchem a lesklým vzhledem s estetickými křivkami a zaoblenými rohy. I přes minimalistickou fasádu je Revo One kompletní se všemi základními prvky, které lze očekávat u kvalitního počítače, a dokonce má i některé navíc. Na horní straně je Revo One vybaven slotem pro SD kartu označeným pro snadný přístup a čtveřicí chytrých LED indikátorů, podle kterých na první pohled poznáte stav sítě LAN a pevného disku. Všechny ostatní porty jsou umístěny na zadní straně, patří mezi ně dva USB 2.0, dva USB 3.0, HDMI a mini DisplayPort, stejně jako bezpečnostní západka, která může být jednoduše uvolněna pomocí pera. To umožní odstranění krytu počítače, pod kterým uživatelé naleznou vše, co potřebují pro výměnu či přidání pevných disků za chodu.

Aplikace Acer BYOC™

Počítač Revo One podporuje funkci Acer BYOC™ (Build Your Own Cloud), která poskytuje uživatelům plný přístup ke svým souborům ze všech svých zařízení bez hledu na to, kde se zrovna nacházejí. Zařízení od Aceru nyní přicházejí vybavené vším, co uživatelé potřebují pro používání funkce BYOC, jedinečného soukromého způsobu, jak přistupovat ke všem souborům, fotkám, hudbě a dokumentům  a to i s použitím jiných zařízení než od Aceru. Nejlepší na tom, že fakt, že je vše soukromé a bezpečné, protože se jedná o vlastní osobní cloud uživatelů vybudovaný na jeho či jejich vlastních zařízeních.

Šikovný přístup

Acer si uvědomuje, že klíčem k příjemnému zážitku ze zábavy je zapotřebí snadná dostupnost a práce s multimédii. Z toho důvodu je k počítači Revo One dodáváno volitelné víceúčelové dálkové ovládání. Toto příslušenství je vybaveno plnohodnotnou klávesnicí pro snadné psaní, textové vyhledávání a velkým trackpadem pro ovládání multimédií. Díky aplikaci Acer Smart Control dostupné pro zařízení s iOS a Androidem mohou uživatelé Revo One na dálku ovládat a streamovat obsah přímo ze svého smartphonu.

Cena a dostupnost

Počítač Acer Revo One RL85 bude k dispozici od března za cenu od 7 990,- Kč včetně daně.

O společnosti Acer

Společnost Acer, která se zabývá hardwarem, softwarem a službami, byla založena již v roce 1976. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Mezi nabízené produkty společnosti Acer patří počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranice možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 7 500 lidí, je čtvrtou největší firmou na světě vyrábějící počítače (IDC 2013) a v roce 2013 dosáhly její tržby 12,02 miliardy amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.